Cum vremea e mai mohorâtă în toată țara, m-am gândit să vă ofer 5 seriale de urmărit în zilele ploioase. Din nou, nu va fi un top al serialele, pentru că mi-e destul de greu să fac unul. Vor fi doar cinci seriale pe care le-am urmărit și mi-au plăcut. Cu siguranță dacă n-aș descoperi altele în permanență le-a revedea cu mare drag.

5 seriale de urmărit în zilele ploioase

1. Friends sau Prietenii tăi este un serial ce te prinde și te destinde. A fost lansat în 1994 și este considerat cel mai de succes sitcom. Încasările sunt uriașe, actorii destul de cunoscuți, acțiunea banală, dar te prinde. Dacă vrei să te relaxazi, să râzi și să vezi că și viața altora poate fi dificilă, Friends este o alegere inspirată. Pentru cei care au văzut Friends și ar dori tot ceva în același stil, puteți viziona și How I Met Your Mother.

2. Two and a Half Men sau Doi bărbați și jumătate este tot un sitcom ce te va face să uiți de vremea de afară. Acțiunea în sine este despre 2 frați, unul afemeiat, necăsătorit, scriitor de jingle-uri și altul divorțat și cu un copil. Nu e ceva wow, dar te prinde și te deconectează.

https://www.youtube.com/watch?v=fIj5Jfjqty8

3. Person of Interest este un serial care m-a captat de la primul episod. Pentru cei pasionați de acțiune, dramă și un pic de SF este serialul ideal care să te pună pe gânduri, dar în același timp să te și relaxeze.

4. Blindspot l-aș putea încadra tot în zona Person of Interest, dar eu un pic mai polițist. Ideea serialului este una diferită de ceea ce vedem în mod normal, actorii sunt foarte bine aleși și serialul încă se filmează, deși e apărut în 2015.

5. The Blacklist l-am descoperit tot în căutarea a ceva polițist, după ce am terminat The Mentalist. Din nou, are tentă polițistă, dar abordarea diferită a firului narativ te ține în priză.

Voi ce alte seriale de urmărit pentru zilele mai puțin însorite recomandați? Ați urmărit măcar unul din cele 5 de mai sus? Aștept cu interes recomandările, dar și părerile voastre.

[su_heading]10 filme de văzut măcar o dată în viață[/su_heading]