Au trecut aproape două săptămâni de când m-am împrietenit cu noua apa micelară cu orhidee din noua gamă Farmec, lansată la începutul lui martie 2017. Pentru că ne-am înțeles foarte bine de la prima atingere, am decis să vă ofer și vouă câteva informații.

Se spune că apa micelară este modul cel mai simplu de demachiere a fetelor petrecărețe, care ajung târziu acasă după o noapte în club. Eu nu mă încadrez în această zonă, dar aleg să folosesc apa micelară, deoarece mă împac foarte bine cu ea.

Apa micelară cu extract de orhidee este recomandată demachierii tenului mixt sau normal, atât seara cât și dimineața. Tenul meu se încadrează în prima categorie, fiind mixt. Din ritualul meu de demachiere, apa micelară nu lipsește. O folosesc în general seara, deoarece vreau să-mi curăț tenul în profunzime de machiaj, dar și de impuritățile adunate pe parcursul zilei.

Ingrediente apa micelară cu orhidee Farmec

Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Orchis Mascula Extract, Cetrimonium Bromide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Ingrediente Apa Micelară cu Orhidee Farmec

Ingrediente Apă Micelară cu Orhidee Farmec

Gramaj: 150 ml

Teste apa micelară cu orhidee Farmec

După ce am aplicat apa micelară pe discheta demachiantă am sesizat un parfum floral delicat, posibil a orhidee, dar eu l-am simțit a fi mai mult de trandafir. În momentul demachierii am constatat că această apă micelară are un efect răcoros și curăță delicat.

Testul suprem reprezintă îndepărtarea produselor de make-up rezistente la apă, iar apa micelară Farmec a trecut acest test cu brio.  Pielea rămâne foarte catifelată după demachiere, dar ușor amăruie. Am obiceiul de a-mi umezi buzele cu limba, iar gustul amărui lăsat după demachierea cu apa micelară de la Farmec, m-a făcut să identific și acest lucru.

În zona ochilor nu am simțit usturime și nici nu mi s-au înroșit ochii. Așadar, apa micelară de la Farmec este delicată și totuși curăță foarte bine.

Apa Micelară cu Orhidee Farmec

Apă Micelară cu Orhidee Farmec

5 motive pentru care recomand Apa micelară cu orhidee Farmec
  1. Emoliază și catifelează pielea;
  2. Datorită extractului de orhidee are efect antioxidant;
  3. Nu conține parabeni,
  4. Nu conține alcool,
  5. Bromura de certimoniu din componența sa, împreună cu extractul de orhidee curăță în profunzime tenul și ajută la vindecarea urmelor lăsate de acnee.

Sunt foarte încântă de apa micelară cu orhidee și o recomand cu mare drag. Se recomandă să fie păstrată la o temperatură între 15 – 25°C , iar termenul de valabilitate este de 6 luni. Prețul variază de la magazin la magazin, dar pe site-ul celor de la Farmec o gășiți la aproximativ 11 lei.

***

Dacă ai folosit și tu apa micelară cu orhidee aștept părerea ta în comentarii. Dacă ți-a plăcut articolul nu uita de like&share. Keep in touch!