Astăzi vorbim despre Apa Micelară Vita-Age Aurum de la Bottega di Lungavita, o apă micelară primită în cutia lunii septembrie de la Pick N Dazzle.
Am să vă spun de la început că m-am îndrăgostit de această apă micelară și până la ea nu am găsit nici o altă loțiune micelară care să curețe atât de bine și atât de delicat și care să nu lase tenul gras după aplicare.

 Apa Micelară Vita-Age Aurum de la Bottega di Lungavita review bianca ionel blogIngrediete:

ingrediente apa micealara bottega di lunga vita review.biancaionel.com
Gramaj: 250 ml

Cu o cantitate destul de mică de produs poți îndepărta cu ușurință orice tip de machiaj, inclusiv cel rezistent la apă.
Am sesizat faptul că are același miros ca și crema regeneratoare cu efect de fermitate tot din gama Vita-Age Aurum, primită în prima cutia de la Pick N Dazzle.
După demachiere tenul nu rămâne gras, dar nici uscat și lasă impresia că ai și o mască foarte subțire care hidratează și protejează tenul de impurități.

Comparativ cu alte produse similare dizolvă foarte ușor machiajul și îl îndepărtează în câteva secunde. Cosmeticele mele sunt rezistente fie la apă, fie pur și simplu rezistă până la 12 ore pe ten și demachierea poate deveni uneori dificilă, motiv pentru care prefer loțiunile micelare în defavoarea demachiantului obișnuit.

apa micelara pick n dazzle vita age aurum review.biancaionel.comDe pe 8 septembrie 2016 folosesc apa micelara Vita-Age Aurum de la Bottega di Lungavita atât seara, cât și dimineața. Îmi simt tenul curat, dar și hidratat.
Tenul meu are porii destul de dilatați motiv pentru care obișnuiam să folosesc un gomaj de două ori pe săptămână. De când am început să mă demachiez cu apa micelara Vita-Age Aurum aplic gomajul doar o dată pe săptămână.

Așa cum spuneam și la începutul articolului sunt îndrăgostită de acest produs, îl recomand cu încredere celor care au un ten gras sau mixt. Mulțumesc Pick N Dazzle pentru că l-ați ales pentru mine  🙂

Voi folosiți apă micelară? Cum vă împăcați cu ea?