M-am cam detașat de blog în ultima perioadă, dar astăzi am decis să revin cu bullet journal aprilie și mai 2018. Am să recunosc faptul că m-am mobilizat să fac cele două pdf-uri pentru aprilie și mai pentru Loredana și sper ca schimbările pe care le-am făcut pentru aceste luni să se potrivească pe ceea ce are nevoie.

În luna aprilie am luat o pauza din a printa fișierele de Bullet Journal și am ales să scriu într-o agendă, dar mi-am dat seama cât de mult îmi lipsește și pentru mai am decis să reiau acest obicei.

Bullet Journal aprilie și mai 2018

Pentru ambele luni am păstrat formatul de bullet journal din martie 2018, cumva îl consider destul de simplu și compact. Am adugat la cererea Loredanei o pagină nou, un rezumat al lunii ce ar trebui să răspundă la câteva întrebări.

L-am făcut destul de general, pentru că mă gândesc că nu doar bloggerii țin un astfel de jurnal, ci și cei care lucrează în diferite domenii. Așadar, draga mea Lore, sper ca numărul de articole, video-urile și alte mici împliniri din fiecare lună să le poți trece în partea de „Sunt mândru de” pentru că simt că meriți să fii mândră de tot ce ai făcut pentru pasiunea ta în luna respectivă.

De ce ai avea nevoie de un bullet journal?

Răspunsul la această întrebare e mai mult decât evident: pentru a fi organizat. Cu siguranță ne putem organiza și altfel sau unii îmi vor spune că nu ai nevoie de organizare. Ei bine, eu am nevoie să fiu organizată. De ce?

  1. Pentru că nu e nevoie să-mi încarc mintea cu toate taskurile dintr-o lună fiind scrise;
  2. Îmi oferă flexibilitate pentru că știu ce este cu adevărat important, ce pot amâna și ce pot muta pentru altă zi;
  3. Am o imagine de ansamblu la fiecare final și început de lună și săptămână.

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ tax_term=”2394″ order=”desc”]No announcements found[/su_posts]

Ca și până acum, aștept sugestii și idei de îmbunătățire a acestui bullet journal și sper să fie util tuturor celor ce aleg să-l descarce și să-l printeze. Keep in touch!

Descarcă Bullet Journal Aprilie 2018

Descarcă Bullet Journal Mai 2018