De la începutul anului am făcut o serie de pdf-uri ce înlocuiesc clasicul bullet journal desenat pe o agendă, iar astăzi vin cu varianta printabilă pentru bullet journal iunie 2018.

Am să vă spun că mă gândesc din ce în ce mai mult să schimb un pic formatul și să adaug pagini nou pentru fiecare zi din săptămână, totul gestionat pe ore. Nu voi face anul acesta schimbările, în schimb le voi gândi pentru un bullet journal sau bine zis planner pentru 2019.

Deși nu am timpul necesar pentru acest proiect, este unul de suflet pentru mine și designul poate prea simplu sau făcut pe fugă mie îmi este mai mult decât util în organizarea zilnică. Am tendința de a reveni la liniile trasate în agendă, pentru că îmi place să și desez și mă relaxam foarte mult când făceam acest lucru.

[su_posts template=”templates/list-loop.php” posts_per_page=”-1″ tax_term=”2394″ order=”desc”]No announcements found[/su_posts]

Bullet Journal iunie 2018

Bullet journal iunie 2018 nu vine cu nimic nou sau diferit de cel din mai sau aprilie, iar designul bifează următoarele:

  • habit tracker
  • mood tracker
  • fiecare zi din săptămână are spatiul său pentru evenimente semnificate prin triunghi și pentru alte taskuri semnificate prin pătrat, alături de contorizarea meselor
  • o pagină pentru monitorizarea greutății și a dimensiunilor corpului
  • o pagină pentru blog și social media
  • o pagină pentru a ține evidența momentelor importante din luna ce a trecut, dar și a celor ce nu au dat rezultatele dorite.

Luna aceasta am ales fluturii ca temă pentru că am simțit nevoia să evidențiez evoluația dar și zborul nostru prin viață. Pe lângă acest lucru, cred că luna iunie este una a libertății și a spiritului lăsat liber.

Acestea fiind spuse, bullet journal iunie 2018 poate fi descărcat și abia așteaptă să fie și printat, dar mai ales completat.


Tu cum alegi să te organizezi? Folosești o agendă, o aplicație online sau ai și tu un bullet journal?