Februarie e aproape de final și astăzi a venit momentul să vă prezint cum am ales să organizez bullet journal martie 2018. Dacă în bullet journal februarie am făcut o serie de modificări, luna martie păstrează formatul ales în februarie.

Bullet Journal martie 2018

Așa cum povesteam și în introducere, am păstrat formatul folosit în februarie. M-am împăcat foarte bine cu structura aleasă și nu am simțit nevoia să modific nimic.

De această dată, varianta gratuită pentru print de bullet journal martie 2018 are doar 9 pagini. Cei care nu sunt bloggeri pot să elimine ultima pagină și să rămâna doar cu 8. Am reușit să comprim mai bine cele 31 de zile ale lunii martie pentru a face și un pic de economie pe partea de hârtie și tuș.

Organizare Bullet Journal martie 2018

Organizare Bullet Journal martie 2018

Prima pagina este ca și în ianuarie și februarie cu un calendar al lunii și cu o imagine semnificativă. Am ales să inserez și câțiva ghiocei și șnur de mărțișor prin grafică pentru a păstra starea de primăvară a lunii martie.

Am eliminat din bullet journal martie 2018 partea de „Create your own sunshine”. Îmi lua mult prea mult timp să trasez razele de soare și să colorez totul. Am ales cumva să trec în partea de notițe acele lucruri care îmi fac ziua mai bună. Dacă îmi va fi dificil în martie să țin evidența acestor lucruri, voi căuta o altă soluție pe care să o printez și să fie și rapidă.

Te invit să descarci varianta pentru print bullet journal martie 2018 și aștept cu interes părerea despre modul acesta de organizare.


Dacă ai ales să planifici în ianuarie și februarie după modelele oferite de mine, m-ar ajuta și câteva sugestii care să-ți facă și ție planificarea mai ușoară. De asemenea aștept cu interes și idei pentru luna aprilie. Cu cât mai multe, cu atât mai bine și în acest fel voi putea îmbunătăți grafica pentru luna următoare. Keep in touch!