În noiembrie, de Black Friday, mi-am comandat pachetul WORLD of Welness BOX, de la WOW Tea. Mai mult din curiozitate, dar și pentru sticluțele pe care le-am considerat foarte atrăgătoare. Nu sunt genul de persoană care crede în ceaiuri minune, dar obișnuiesc să încerc diferite metode pentru a îmi păcăli creierul când vine vorba de mâncare, mai ales după ora 18:00.

Sunt mai mult adepta unui stil de viață sănătos, a sportului și consider că ceaiurile te pot ajuta să ajungi mai ușor la rezultatele dorite. Acestea nu vor înlocui niciodată rezultatele pe care le ai atunci când ai o viață sănătoasă și echilibrată.

Ce conține pachetul WORLD of Welness BOX?

  • WOW Tea Detox,
  • WOW Tea APPETITE KILLER,
  • Sticla WOW TEA,
  • Sticla Fitness WOW,
  • Regim alimentar.

Întreg pachetul l-am achiziționat online la prețul de 99 RON, la care s-au mai adăugat taxele de transport. Coletul a fost livrat destul de repede, luând în calcul perioada aglomerată.  Înainte de livrare, am fost sunată pentru a confirma comanda și pe a alege culorile dorite pentru cele două sticle.

WOW Tea Detox

O dată pe săptămână obișnuiesc să mănânc doar fructe sau legume fără sare și uleiuri, motiv pentru care m-am gândit că mi-ar fi de ajutor și ceaiul WOW Tea Detox. O pungă de ceai are 150 de grame și ajunge aproximativ 21 de zile. Acesta trebuie consumat zilnic.

ceai detox wow tea review bianca ionel

ceai detox wow tea

Ingrediente: parti aeriene de Cimbrisor (Thymus serpyllum), frunze de Mate (Ilex paraguariensis), fructe de Maces (Rosa canina), fructe de Marar (Anethum graveolens), fructe de Paducel (Crataegus sp.), parti aeriene de Rooibos (Aspalathus linearis), frunze de Ceai-verde „Sencha” (Camellia sinensis), seminte de Mazariche (Vicia ervilla), frunze de Ceai-verde „Pu-erh” (Camellia sinensis), fructe de Guarana (Paullinia cupana).

Eu nu l-am consumat zilnic, în schimb l-am avut alături de mine de sărbători și am avut grijă să beau câte o guriță de ceai pe tot parcursul zilei. Vă pot spune că nu am făcut abuz de preparate, dar nici nu am simțit balonarea obișnuită sărbătorilor.

WOW Tea APPETITE KILLER

Cu siguranță, fiecare dintre noi are momente când ar mânca orice și oricât. Genul acesta de momente mă sperie și mereu caut să găsesc o explicație pentru poftele mele sau foamea mea excesivă, dar niciodată nu dau curs acestui apetit ieșit de sub control.

Ideea de a avea un ceai care să-mi liniștească apetitul mi-a surâs din prima clipă în care am auzit de WOW Tea, dar vă spun sincer, că nu am crezut. Am mers pe principiul că e ceai și orice lichid consumat îți poate potoli o senzație de foame, deoarece mintea noastră nu distinge nevoia de hrană de nevoia de apă.

review bianca ionel plante uscate ceai wow tea

plante uscate ceai wow tea

De multe ori când am o „foame de lup” beau un pahar de apă și mai aștept 30 de minute să văd dacă foamea persistă. Dacă senzația de foame este încă acolo, mănânc ceva, dacă nu, înseamnă că organismul meu avea nevoie doar de apă.

Despre WOWO Tea Appetite Killer

Ceaiul WOW Tea APPETITE KILLER a venit oarecum în ajutorul meu și am rămas surprinsă că își face efectul și îmi diminuează pofta de mâncare. Dimineața obișnuiesc să mănânc doar fructe și de multe ori în jurul orei 10 simt foame. Aceeași senzație de foame revine și seara între 20:00-22:00, ore la care spun din start pas mâncării. În astfel de momente apa nu ajută, dar timp de o săptămână m-a ajutat WOW Tea APPETITE KILLER.

apetite killer wow tea ceai de slabit review bianca ionel

apetite killer wow tea ceai de slabit

De fiecare dată când am simțit o mică senzație de foame am băut o guriță de ceai și aceasta a dispărut în aproximativ 15 minute.

Nu am ținut o dietă strictă de 21 de zile, nu m-am cântărit înainte și după, motiv pentru care nu pot veni cu rezultate reale în urma consumului de ceai, dar vă pot spune că am reușit să îmi controlez mai bine poftele și lupta cu senzația de foame seara a devenit mult mai ușoară.

Ingrediente: semințe de măzăriche (vicia ervilla), frunze de mate (Ilex paraguariensis), fructe de maces (rosa canina), frunze de Ceai-verde „Sencha” (Camellia sinensis), părți aeriene de apărătoare (clinopodium vulgare), coji de portocală.

Sticla WOW Tea și Detox WOW Tea

Ambele sticle sunt din sticlă Borosilicata fără BPA/EA. BPA (Bisphenol A), este o toxină chimică care influențează modul în care organismul nostru reacționează la diferite boli. Cel mai des aceast compus este găsit în tot ce înseamnă plastic și este un motiv pentru boli precum cancerul, diabetul și obezitatea.

Sticla WOW Tea are o capacitate de 420 ml și un infuzor. Se desface în partea inferioară, se adauga plantele în infuzor. Închiderea este ermetică, capacul are chiar o garnitură care asigură acest lucru. Se desface capacul superior și se adaugă apă. Ceaiul se infuzează și este numai bun de băut.

"<yoastmark

Sticla Detox WOW Tea are o capacitate de 600 ml și la fel, în partea inferioară îți oferă posibilitatea de a adăuga fructe pentru a te bucura de apa vitaminizată.

Mai multe detalii despre sticlele WOW Tea găsiți în video de mai jos.

Ultimul element din pachet este regimul alimentar, care așa cum am specificat și în video, nu m-a dat pe spate. Te direcționează, îți oferă idei, dar nimic strict. Aici mă așteptam la mai mult. Consider că au ales să fie atât de reținuți pe partea de regim, deoarece fiecare își cunoaște foarte bine organismul și știe ce are nevoie și ce nu are pentru a se menține sau pentru a slăbi câteva kilograme.

Eu sunt mulțumită de achiziția făcută în 2016, dacă vreți și voi să încercați ceva diferit, vă invit să o faceți. Despre ceaiurile WOW Tea au mai scris și alți bloggeri, unii chiar au avut și rezultate și s-au ținut cât de cât de regim.

Tu ai folosit WOW Tea? Aștept să-mi spui într-un comentariu. Keep in touch!


Vă invit să citiți și alte păreri despre WOW Tea la Andreea Manole, Claudia, DarkPassion, Deby  și Beauty Infusion.