Astăzi am să vă vorbesc despre un produs primit în ultima cutie de la Pick N Dazzle și anume despre Kueshi Biologico Vitaec – un complex de vitamine A+C+E+Bioflavonide. M-am numărat printre norocoșii care au primit acest produs în cutiuța Pick N Dazzle, fiind de altfel un produs nou introdus din gama Kueshi.

Așa cum îi spune și numele este un produs pentru uz profesional, un amestec de vitamine esențiale pentru orice tip de ten și pentru orice vârstă.

Kueshi Biologico Vitaec Complex de vitamine

Kueshi Biologico Vitaec Complex de vitamine

M-am bucurat foarte mult când am descoperit produsul în cutie, pentru că obișnuiesc să îmi cumpăr fiole de vitamina A, E sau C și să le adaug fie în măști, fie în cremele pe care le folosesc zilnic.

Gramaj: 60 ml

Ingrediete: Aqua, Propylene glycol, Isopropyl alcohol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Glycerin, Potassium sorbate, Tocopheryl acetate, Retinyl palmitate, Ascorbyl palmitate, Bioflavonoids, Methylisothiazolinone, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone

Ingrediente Kueshi Biologico Vitaec

Ingrediente Kueshi Biologico Vitaec

Așa cum era de așteptat, Kueshi Biologico Vitaec este un produs fără parabeni. Un cocktail de vitamine antioxidante ce ajută la o mai bună oxigenare a pielii, dar luptă și împotriva liniilor fine și întârzie apariția ridurilor.

Complex de vitamine Kueshi Biologico Vitaec
  • Bioflavonoidele sunt de fapt vitamina P. O vitamină pe care o găsim în general în coaja fructelor și legumelor roșii sau a plantelor și le apără de agenții chimici externi. Aplicate pe ten, bioflavonoidele ajută la circulația la nivelul tenului. Acționează și ca antioxidant. Acestea ajută și la regenerarea vitaminei E, cât și la menținerea vitaminei C la nivelul țesutului. Sunt des folosite în mixurile de vitamine dedicate tenului dar și corpului;
  • Vitamina A cunoscută și sub denumirea de Retinyl are o capacitate regeneratoare foarte mare la nivelul pielii. Ajută la procesul de diviziune celulară, îmbunătățește elasticitatea pielei și stimulează sinteza colagenului. În general, tipurile de ten uscat au o carență de vitamina A;
  • Vitamina E sau tocoferolul este folosită foarte des în tratamentele tenului matur, cu riduri, dar și pentru cel uscat. Aceasta are și un efect anti-inflamator, antioxidant și calmant și contribuie la menținerea stratului hidro-lipidic a pielii. Ajută la vascularizare și regenerare și previne formarea ridurilor sau a petelor vârstei;
  • Vitamina C sau acidul ascorbic ajută în obținerea unui ten mai luminos și este un remediu natural anti-pigmentar. Ajută la elasticitate, volum și fermitate și în același timp este foarte bună în tratamentele anti-oxidante și regeneratoare.

După cum puteți observa mixul de vitaminte din compoziția produsului Kueshi Biologico Vitaec este tot ce aveți nevoie pentru a avea un ten luminos, ferm, bine oxigenat și tânăr.

Complex de Vitamine Kueshi Biologico Vitaec

Complex de Vitamine Kueshi Biologico Vitaec

Cum puteți folosi Kueshi Biologico Vitaec ?
  •  în formula existentă,
  • combinat cu alte creme pe care le utilizați deja.

Indiferent de modul în care alegeți să-l folosiți, indicat este să-l agitați foarte bine și să îl aplicați pe tenul curat și uscat. Eu aleg să-l aplic direct pe ten, în fiecare seară, cu degetele prin mișcări circulare până este absorbit în totalitate. Din păcate, această tehnică duce la o epuizare destul de rapidă a produsului. Motiv pentru care am adăugat câteva picături și în crema mea de seară.

Din punctul meu de vedere, orice femeie ar trebui să aibă acest produs și ar trebui să-l folosească măcar săptămânal. Eu i-am văzut efectele chiar de la prima aplicare. Tenul meu este mult mai luminos și orice tratament aplicat asupra lui își face efectul mult mai rapid și mai vizibil. După o săptămâna de uz zilnic am observat faptul că cearcănele mele sunt mai puțin proeminente, lucru care m-a bucurat nespus de mult.

Voi ce părere aveți despre acest produs? Ați folosit complexe de vitamine pentru ten până acum? Aștept comentariile voaste și până data viitoare keep in touch!