Mâinile vor fi mereu cartea de vizită a unei persoane motiv pentru care cer mereu îngrijiri suplimentare și delicate. Cuticula, acea pieliță subțire și uneori neobservabilă, ce are rolul de a proteja unghia ne strică de foarte multe ori aspectul unghiilor și a mâinilor. Speciliștii spun să nu le tăiem, deoarece ne expunem la o serie de riscuri.

Din păcate, pentru cele care au frecventat saloanele pentru a își face manichiura, știu foarte bine că sunt manichiuriste care îți taie cuticulele. De ceva timp, am început să îmi fac manichiura acasă și prima mea problemă a fost cea cauzată de cuticule. Am ales să folosesc diferite tratamentele naturale, să hidratez foarte bine zona respectivă, dar manichiura mea tot era stricată din cauza cuticulelor. Am căutat foarte multe soluții și tratamente pentru îndepărtarea acestora până când am descoperit Tratament Expert – Peeling cuticular de la Farmec.

  • Ingrediente: Aqua, Glycerin, Porassium Hydroxide, Xanthan Gum
  • Gramaj: 15 ml
  • Valabilitate: 6 luni din momentul deschiderii
  • Preț: aproximativ 11 RON
Tratament Expert – Peeling cuticular utilizare

Tratamentul pentru cuticule de la Farmec se aplică pe baza unghiei, pe cuticule și se lasă să acționeze aproximativ 2 minute. O să observați cum gelul intră în cuticule și le înmoaie. În acel moment le puteți îndepărta cu ușurință cu un bețișor de bambus. Am rămas mai mult decât surprinsă de ușurința cu care am îndepărtat cuticulele.

Aplicare Tratament Expert - Peeling cuticular Farmec

Aplicare Tratament Expert – Peeling cuticular Farmec

Alegeți să aplicați gelul pe câte o unghie, să o curățați și apoi să treceți la următoarea. Gelul intră foarte repede în piele, mai ales dacă aceasta este uscată. În cazul meu, după aproximativ 1 minut cuticulele erau moi și puteau fi împinse și curățate. Rezultatul înainte și după folosirea tratamentului expert de la Farmec îl puteți vedea mai jos.

Before&After Tratament Expert Cuticule Farmec

Before&After Tratament Expert Cuticule Farmec

Este recomandat ca după folosirea acestui tratament pentru cuticule să folosiți și un ulei pentru hidratarea acestora. Există un ulei pentru cuticule tot de la Farmec, din gama Tratament Expert, sau puteți folosi orice alt ulei aveți în casă. După îndepărtarea cuticulelor, vă recomand să aplicați și un gomaj pe mâini, pentru a îndepărta pielea uscată și apoi hidratați mâinile.

***

Vă invit să îmi spuneți ce tratament pentru îndepărtarea cuticulelor folosiți. Aștept părerile voastre și despre acest produs, în cazul în care l-ați folosit. Keep in touch!