Astăzi am decis să vă prezint Desert Metals Mascara de la Teeez un rimel pe care îl folosesc din 10 august 2016, primit în primul colet de la Pick N Dazzle. La fel ca și rujul Romantic Red de la Teeez și rimelul m-a suprins plăcut în ceea ce privește designul și culorile alese pentru ambalaje, dar și prin modul în care îmbracă genele.

Desert Metals Mascara Teeez

Desert Metals Mascara Teeez vine într-o cutiuță de carton dur, cu o grafică foarte colorată și modernă.

Desert Metals Mascara Teeez ambalaj mascara bianca ionel reviewCuloarea primită de mine la acest rimel este Midnight Skinny Dip, un negru destul de intens.

Desert Metals Mascara midnight skinnydip bianca ionel reviewIngrediente Desert Metals Mascara Teeez

Aqua, montan cera (montan wax), glyceryl stearate, ricinus communis (castor), seed oil, stearic acid, acrylates copolymer, vp/hexadecene copolymer, polyvinyl alcohol, triethanolamine, propylene glycol, c12-16 alcohols, phenoxyethanol, cera microcristallina, lecithin, sodium dehydroacetate, palmitic acid, copernicia cerifera (carnauba) wax, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, alcohol, hydroxypropyl chitosan, hydrolyzed silk, butylparaben tocopherol, ascorbyl palmitate, isobutylparaben, citric acid, ci 77499 (iron oxide), ci 77007 (ultramarines), ci 77891 (titanium dioxide) 

Gramaj: 10 ml

Periuța unui rimel face totul dar și modul în care este aplicat rimelul. Desert Metals Mascara Teeez are o periuță conică, ideală pentru toate tipurile de gene – dese, rare, lungi sau scurte.
În general cu o periuță de acest tip obții și alungire și volum, lucru pe care îl promite această mascara.

Desert Metals Mascara Teeez periuta bianca ionel reviewTestul 3M: Am apreciat faptul că periuța nu aduce o cantitate mare de mascara, singurul loc în care am observat un exces fiind vârful acesteia. După prima aplicare mi-am dat seama că este genul de rimel care definește foarte bine genele și nu le încarcă.

Nu am tocmai super gene, nici ca lungime și nici ca volum, dar Desert Metals Mascara Teeez a reușit să le definească destul de bine.

Testul 8H: După 8 ore rimelul a rezistat pe gene fără să curgă. Am aflat ulterior că este și rezistent la apă, dar încă nu l-am testat. Pot spune că face fața cu succes la temperaturi ridicate și chiar după 40 de minute de cardio intens.

Deși e un rimel rezistent, se îndepărtează foarte ușor de pe gene, fără să rămână reziduri și fără să se strângă. De asemenea, în componența sa are Beta  Maritima, un antioxitand ce protejează genele și împiedică căderea genelor.

Testul TF: Am aproximativ două săptămâni de când folosesc rimelul și mă declar mulțumită și încântată de el. În general aplic 3 straturi, iar genele continuă să arate natural și foarte bine definite.

Desert Metals Mascara Teeez Bianca Ionel review În general combin două rimeluri, unul pentru alungire și unul pentru volum. Cu Desert Metals Mascara Teeez nu mai este nevoie să apelez la acest truc.

Am auzit de la o prietenă, care folosește și ea acest rimel, că la primele aplicări nu a fost tocmai încântată de el. În general rimelurile la început au o textură un pic mai apoasă și abia după câteva zile începe să se îngroașe și să ofere efectul dorit.DESERT METALS MASCARA Bianca Ionel review

Din fericire, rimelul meu a oferit efectul dorit de la început, dar în cazurile în care nu sunteți mulțumiți de efectul pe care îl are la început, vă recomand să aveți răbdare sau să lăsați periuța în aer 10-15 secunde.

Acestea fiind spune, vă recomand rimelul Desert Metals Mascara Teeez, disponibil  în patru culori (Midnight Sky, Tigers Eye, Sapphire Nights, Midnight Skinnydip), la un preț de 24.00 USD pe site-ul celor de la Teeez.

Voi ați folosit Desert Metals Mascara de la Teeez? Aștept cu interes impresiile voastre într-un comentariu.

Pentru machiaj am folosit: