De când m-am abonat la serviciul celor de la Pick N Dazzle am fost tentată să încerc și alte cutiuțe, printre care și cea proaspăt lansată Dm Box. În februarie am luat beauty kit-ul de la Marie Claire și când am auzit că și cei de la Dm vor să lanseze o cutie, m-am înscris fără să stau pe gânduri.

Ce promite Dm Box?

Cutiile de răsfăț pot conține produse de îngrijire personală și produse cosmetice mărcile: alverde, Balea, ebelin, Nivea, Max Factor, Bourjois, Catrice, Sally Hansen, Rimmel etc.

Preț: 40 lei

Ce conține Dm Box?

Prima cutie Dm Box lansată în România conține șapte produse. Trei produse de la Nivea, un produs Balea, unul Rimmel, unul ebelin și unul de la Sally Hansen.  Am să vă spun că mi-a plăcut foarte mult cutia și modul în care au fost împachetate produsele.

Cutia mea de răsfăț - Dm Box România - martie 2017

Cutia mea de răsfăț – Dm Box România – martie 2017

Produse Nivea – Dm Box

Nivea spumă de duș Creme Care, 200 ml, un produs proaspăt lansat din gama Nivea. I-am făcut un test aseară, mi-a plăcut mult textura, dar mirosul e tipic produselor Nivea. Personal am o problemă cu mirosul acestor produse și oarecum am ținut distanța când a venit vorba de ele.

Spumă de duș Nivea Creme Care

Spumă de duș Nivea Creme Care

Șampon HairMilk pentru păr uscat și degradat, Nivea, 250 ml. Și acest șampon este tot din noua gama de produse Nivea. Din ce am observat mirosul șamponului diferă de cel al spumei pentru duș, motiv pentru care am să-i acord o șansă. Voi reveni cu un review detaliat despre el într-o postare viitoare.

Șampon Nivea HairMilk Dm Box

Șampon Nivea HairMilk Dm Box

Ultimul produs de la Nivea din Dm Box este o cremă pentru față și corp, din gama Nivea Care, 50 ml. Din păcate are același miros ca și spuma de duș și ca toate cremele Nivea. Cred că o voi face cadou.

Cremă Nivea Dm Box

Cremă Nivea Dm Box

***

Nu sunt o alintată care are o problemă cu mirosul produselor. Cele de la Nivea au același miros de când aveam eu 10 ani și mereu l-am simțit că îmi rămâne impregnat în nas și în gât și mă face să tușesc. Sunt eu mai sensibilă, de asta le-am și ocolit.

***

Complete Salon Manicure Nail Color Clear’d for Takeoff, 14.7 ml de la Sally Hansen, o ojă transparentă, posibil un top coat. Brandul Sally Hansen este nou pentru mine, oja are un miros puternic și pentru moment nu o voi folosi, deoarece prefer manichiura cu ojă semipermanentă.

Complete Salon Manicure Clear'd For Take Off 110

Complete Salon Manicure Clear’d For Take Off 110

Mască peeling, Balea, 2 pliculețe a câte 8 ml fiecare. Masca pare să fie exact pe placul meu și pe nevoile tenului meu, fiind dedicată tenului mix și abia aștept să o folosesc și să vă povestesc mai multe despre ea. Până acum am avut parte de experiențe plăcute cu măștile de față de la L’Action Paris, tot de tipul peeling. Sper ca și cea de la Balea să se ridice la nivelul așteptărilor mele.

Mască față peel off Dm Box

Mască față peel off Dm Box

Ultimele două produse din Dm Box martie

Trusă pentru pensule de la ebelin, dintr-un material moale, negru, legată elegant cu o bandă de satin. E destul de încăpătoare și numai bună de ținut pensulele în ea. Chiar aveam nevoie de așa ceva și mă bucur că cei de la Dm s-au gândit să o adauge în cutia proaspăt lansată.

Trusa pentru pensule ebelin, Dm Box

Trusa pentru pensule ebelin, Dm Box

Ultimul produs din cutie e de la brandul meu preferat, Rimmel London și este un produs dedicat sprâncenelor. Brow this way, 5 ml, dark brow este un gel cu ulei de argan pentru fixarea și colorarea sprâncenelor. Abia aștept să-l testez și să revin cu impresii despre el.

Brow this way - Rimmel - Dm Box

Brow this way – Rimmel – Dm Box

Impresii Dm Box

Având în vedere experiențe plăcute cu Pick N Dazzle mă așteptam la o cutie care să se ridice cam la același nivel. Totuși, pentru prețul de 40 lei este acceptabilă. Produsele din ea cu siguranță depășesc suma și sunt destul de variate. Cred că s-a făcut un pic de abuz cu produsele de la Nivea, dar posibil să fie doar o părere personală.

Fiind prima cutie, mă așteptam la produse care să se potrivească oricărui tip de ten sau păr. Din start cu șamponul și masca pentru față au exclus restul tipurilor de ten și păr. Aici e un dezavantaj pentru persoanele care nu au un păr fragil sau ten mixt/gras. Din cele 7 produse, pe sufletul meu ar fi 3, poate 4, dacă aș trece și șamponul de la Nivea. Urmează să le testez și să revin cu impresii despre fiecare produs.

Dacă prețul s-ar păstra, cred că aș fi tentată să mai încerc măcar una sau două cutii pentru a descoperi branduri noi, dar și pentru a mă lăsa surpinsă.

Voi ați luat cutia proaspăt lansată de la Dm Box? Aștept impresiile voastre în comentarii. Keep in touch!