După o vârstă începi să te uiți mai atent în oglindă și să îți faci și provizii de creme, seruri și alte fiole magice pe care îți promiți să le folosești zi de zi ca să rămâi tânără și frumoasă dar… îți faci o cruce mare și zici „bun și atât” dacă îți amintești măcar sâmbăta să le folosești.

Am schimbat și eu prefixul în aprilie 2020 și evident că mi-am propus să am mai multă grijă de mine, mai ales de ten… că acolo s-ar vedea bătrânețea, pardon experiența, prima dată. Mai exact mi-am pregătit o cutiuță cu toate alifiile de aplicat seara și am așezat-o lângă pat, dar ce să vezi? Tot o dată pe săptâmână fața mea vede tot ce e în cutie.

Lăsând rutina zilnică de care pare aproape imposibil să mă țin, am ochit înainte de Paște o campanie pe BuzzStore și m-am înscris iar în articolul de astăzi povestesc despre ce e vorba, în cazul în care nu te-ai prins din titlu. Dacă vrei să testezi și tu gratuit produse prin intermediul BuzzStore îți poți face cont aici.

Doppelherz System Kollagen Beauty doza de frumusețe… la pahar!

Motto-ul acestui produs este „Hrănește frumusețea din interior!” și mi-a plăcut mult ideea mai ales că rutina la exterior la mine cam dă greș. Minunățiile de mai jos sunt niște fiole care conțin 0,96 mg beta-caroten (echivalent cu 160 micrograme de Vitamina A), 3,0 mg Vitamina E, 150 micrograme de Biotină, 80 mg Vitamina C, 5,0 mg Zinc, 0,15 mg Cupru, 2,5 g peptide de colagen, 100 mg extract de fructe Açai și se consumă la micul dejun.

Faptul că aceste minuni de 25 ml se pot bea a fost ca și cum cineva s-a gândit și la mine că… uit… că n-am timp… că îmi găsesc tot felul de pretexte să nu îmi ofer atenția cuvenită. O să regret peste 5-10 ani, știu :))

Revenind la Kollagen Beauty pentru rezultate optime se recomandă consumul lor timp de 4-8 săptămâni. Am să revin cu un edit după ce trec aceste săptămâni de test, momentan au trecut doar două săptămâni, și am să vă spun dacă m-am făcut mai frumoasă decât eram. 🙂

Kollagen Beauty – eficacitatea peptidelor de colagen în piele confirmată științific

În două studii placebo-controlate cu peptide de colagen la femei, a fost testat modul în care absorbția peptidelor de colagen modifică aspectul pielii. Rezultatele au fost evident pozitive: pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă. Cercetătorii au măsurat că peptidele de colagen ajută la:

  • Îmbunătățirea elasticității pielii: + 7%
  • Creșterea concentrației de elastină: + 18%
  • Adâncimea ridurilor scade cu 7% după 4 săptămâni și cu 20% după 8 săptămâni.

Așadar, alături de un stil de viață sănătos, aportul pe cale orală a peptidelor de colagen au un efect pozitiv asupra aspectului pielii. Pe lângă această minune de 25 ml se recomandă și consumul a minim 2 litri de apă zilnic. Personal, pot spune că am aproape 1 lună de când m-am educat să beau cel puțin 2 litri de apă pe zi și primul beneficiu al consumului de apă l-am văzut la nivelul pielii. Nu zic că am devenit mai frumoasă de la apă dar mai luminoasă mi s-a spus că sunt. Încercă și tu și scrie-mi după despre efectul apei asupra pielii tale. ❤

Despre colagen

Colagenul este o proteină fibroasă, cu funcție structurală care este prezentă în țesuturile conjunctive (cartilaj, piele, țesut adipos, oase). Este cea mai abundentă proteină la om (și la mamifere).

80% din țesutul conjunctiv constă din colagen, iar in dermă, stratul mediu al pielii, colagenul reprezintă 70% din greutatea substanței uscate, asigurând fermitatea și elasticitatea pielii. Astfel, colagenul are o influență asupra aspectului exterior. Pe lângă gradul de hidratare a pielii și textura suprafeței sale, elasticitatea pielii are un rol important in aspectul neted si frumos al acesteia.

Procesul de îmbătrânire a pielii se caracterizează printr-o reducere a sintezei colagenului și a acidului hialuronic. Efectele acestui proces sunt scăderea fermității fibrelor de colagen și deshidratarea la nivelul dermului; pielea se deshidratează și devine uscată, subțire, cu tendința de ridare.

Îngrijirea zilnică, o alimentație echilibrata și exercițiile fizice ajută la menținerea aspectului tânăr pentru mai mult timp. Din păcate, echilibrul mulți dintre noi îl căutăm toată viața, motiv pentru care a apărut Kollagen Beauty, un complex ce susține pielea din interior prin intermediul peptidele de colagen.

Tu ai folosit acest produs? Aștept impresiile tale în comentarii! ❤