Săptămâna aceasta s-a împlinit 1 an de când am revenit la Oxygen Tătărași și am decis să vă povestesc un pic despre ce fac acolo, despre de ce am ales să nu mai fac sport acasa și ce m-a motivat să merg și să-mi refac abonamentul pe încă un an.

Pe 5 mai 2017 nu era prima dată când treceam pragul sălii, dar a fost prima dată când am mers hotărâtă să transform mersul la sală într-o obișnuință. Nu știu alții cum sunt, dar eu, cum ar spune Creangă, am nevoie de mai mult timp ca să-mi transform obiceiurile – alea bune în rutină. Alea rele, nu știu cum se prind de mine și greu mai scap de ele.

Am mai avut încercări cu sala, inclusiv la Oxygen Tătărași

M-am ținut o lună, două și cel mai mult patru luni. Acum 1 an am decis să mă țin orice ar fi și oricum aș fi. Și aproape m-am ținut.

Am fost la sală pe vânt, pe ploaie și viscol. Am trecut de toate comoditățile meteorologice și de foarte multe ori de cele legate de starea mea fizică sau psihică. M-am dus de multe ori la Oxygen Tătărași obosită, nervoasă, lipsită de orice chef și am plecat de fiecare dată plină de energie și cu febră musculară. 🙂

De data aceasta nu am să vă arăt rezultatele exterioare și nici n-am să vă spun de câte kilograme am scăpat. Vă las doar o poză de acum 1 an și o poză mai recenta, făcută tot la Oxygen. Din punctul meu de vedere nu kilogramele contează, deși asta e motivația multora când aleg o sală.

Dupa 1 an la Oxygen Tătărași

Dupa 1 an la Oxygen Tătărași

Nu e doar sport în spate, dar e multă disciplină pe care am dobândit-o prin sport. E alimențatie, masaj și sport. E o luptă continuă cu propriile pofte, cu foamea emoțională, cu toate prăjiturile de sărbători, cu alimentația din vacanță. Pe scurt, e o luptă cu propriul creier care uneori te poate induce în eroare: că e greu, că nu mai poți, că plouă afară și cum să mergi la sală pe vremea asta, că e zi liberă de la stat și lumea petrecere și tu cum să mergi la sală… și lista e lungă.

Ce a fost mai presus de kilograme pentru mine?

Dacă arunc o privire pe Facebook am fost la Oxygen Tătărași și în a III-a zi de Paște și pe 24 ianuarie și sigur am mai bifat zile importante pe acolo. M-am dus cu drag și asta a fost tot ce a contat.

După 1 an de Oxygen reușesc și eu să pornesc cu dreptul la antrenament și nu cu stângul. :))

Abia acum, după 1 an, la finalul unui antrenament mai intens încă am capacitatea de a ști care e piciorul drept și care e acela stâng, dar nu tot timpul le folosesc în ordinea corectă. Lucrez și la asta! Cumva după antrenamente mai intense se anulează fraza de mai sus. :))

Am devenit mai disciplinată și mi-am depășit la fiecare antrenament propriile limite

Am tras de mine de fiecare dată când simțeam că nu mai pot și voi trage de fiecare dată. Am început să fac flotări, nu mă întrebați câte că nu la numărat îmi stă capul în timp ce le fac. Dar vă pot spune că în timp ce fac flotări sau stau în plank curg picături de „sweet pain” pe saltea. :))

Nu sunt genul de om care numără câte repetări face sau nu face, sunt omul care vrea să le facă corect și să simtă febra după antrenament. Știu că sunteți obișnuiți cu tipare, cu acei pasionați de sport care vă spun că după 1 an ridică 100 de kilograme și fac 100 de flotări în somn. Ei bine, eu nu sunt așa. Eu sunt pasionată de viață și sportul face parte din viața mea în momentul acesta.

Scopul meu a fost transformarea mesului la sală într-o rutină

Am făcut aproape un tur complet prin sală, de la cardio la rebound, step aerobic, HIT, lady fit, abs&but, yoga, circuit training și noua dragoste army circuit. Am fugit de sala „fiarelor” fără să am un motiv anume și aș spune că lipsa în sala „fiarelor” aduce lipsa pătrățelelor de pe abdomenul meu. Cândva le voi avea și pe acela și nu vor fi de ciocolată!

Obiectivul meu principal nu au fost pătrățelele. A fost, așa cum am spus și la început, transformarea mersului la sală într-o rutină. Au fost săptămâni când am mers și de 3 sau 4 ori și au fost săptămâni când nu am ajuns deloc. Au fost săptămâni în care am mers legumă la masaj și altele când stăteam și 2 ore într-o zi și făceam și aerobic și cardio.

Am învățat să nu privesc în dreapta sau stânga și să nu mă simt inferioară când cei din jurul meu execută la viteză maximă un exercițiu. Am învățat să nu chicotesc de cei care abia țin ritmul, pentru că așa am fost și eu. La sală nu e despre cei din jur, e doar despre tine. Același lucru e în viață, dar din copilărie învățați ne comparăm cu alții și nu cu noi.

Ei bine, azi, după 1 an de Oxygen pot spune că am învățat să respir corect în timpul antrenamentelor și pot căra și eu 2 sacose mai grele fără să simt că îmi cad brațele. Am zile când pot face exerciții cu 3 kg și am momente, mai ales după army circuit când nici paharul cu apă nu-l pot duce la gură. Aici aplauzele se duc spre antrenorul care știe că avem brațele nelucrate și ar fi timpul să le lucrăm și pe acelea. 🙂

Oxygen Tătărași împlinește 6 ani

Întâmplare sau nu, eu împlinesc 1 an de Oxygen în luna mai 2018, iar Oxygen Tătărași împlinește 6 ani. Ne sărbătorim reușitele împreună și am ales să vă spun și vouă ce vă așteaptă în perioada 14-20 mai 2018 acolo.

  1. Luni 14 mai 2018 va fi maraton de aerobic
  2. Marți, 15 mai 2018, ziua fidelității
  3. Miercuri, 16 mai 2018, ziua motivațională
  4. Joi, 17 mai 2018, ziua antrenamentelor one to one – cele cu antrenor personal
  5. Vineri, 18 mai 2018 e ziua portilor deschise pentru toți cei care vor să vadă cum e la Oxygen Tătărași
  6. Sâmbătă, 19 mai 2018, Squash pentru toată lumea
  7. Duminică, 20 mai 2018 ziua masajelor de relaxare

Pe lângă această săptămână de vis, Oxygent Tătărași are și o ofertă greu de refuzat. La un abonament de 4 săptămâni, primești 6. Pentru mai multe detalii despre Oxygen Tătărași și oferta lor aniversară, vă invit să vizitați site-ul Oxygen Sport Center.

Așadar, dacă ești din Iași, te aștept să ne vedem la Oxygen Tătărași. Nu am „colegă de suferință” la sală, dar mi-aș dori una. Poate ne facem curaj și intrăm împreună în „sala fiarelor”.


La final, vreau să mulțumesc echipei Oxygen Tătărași pentru antrenamentele intense, pentru masaje, pentru sfaturile date, pentru că au știut cum să mă țină alături de ei și să mă transforme nu doar în client fidel, ci într-un om disciplinat ce vine cu drag la sală.