La începutul lui 2018 Farmec România a lansat gama de cosmetică decorativă Gerovital Beauty, o gamă completă de produse de machiaj. Cei care mă citesc de ceva timp, cunosc faptul că recomand de fiecare dată produsele Farmec, le folosesc și în măsura în care îmi permite timpul, scriu despre ele și aici pe blog.

Dacă gama Stop Acnee e deja celebră și articolele despre produsele din această gamă se bucură zilnic de noi cititori, cred că și gama de Gerovital Beauty o să îți placă foarte mult și cine știe, poate chiar adaugi produse noi în cutiuța ta cu produse de make-up. Înainte de a povesti despre 3 produse pe care le-am primit spre testare în cadrul campaniei BuzzStore, vreau să facem un mic intro despre toate produsele din această gamă.

Gerovital Beauty

Gama Gerovital Beauty este dezvoltată pe baza ingredientelor active, cum ar fi acid hialuronic, pudra de diamant și Vitamina E, ce au ca scop principal hidratarea, proteția, rezitența îndelungată și matifierea tenului.

Pentru machiajul buzelor avem:

 • Rujul cremos cu Acid Hialuronic (18 nuanțe),
 • Rujul mat cu Acid Hialuronic (7 nuanţe),
 • Rujul lichid cu rezistenţă îndelungată (5 nuanţe),
 • Balsamul de buze.

Produsele de make-up pentru ochi din gama Georvital Beauty sunt:

 • Mascara Supreme Lash,
 • Mascara Devilash,
 • Kit pentru sprâncene ce conține două nuanțe,
 • Creion dermatograf (4 nuanţe),
 • 3 palete de Farduri de pleoape (Nude, Rose şi Smokey).

Pentru partea de make-up ten avem următoarele produse:

 • Fond de ten cu Acid Hialuronic, Vitamina E și SPF10 disponibil în 3 nuanțe: nude, ivory și natual beige,
 • Pudra compactă,
 • Farduri de obraz,
 • Iluminator,
 • Anticearcăn.

Iar partea de beauty nu se oprește aici, gama Gerovital Beauty are în componența sa și lacuri de unghii Magic Gel Effect în 20 de nuanțe alături de 2 geluri UV Top coat și Matt Top Coat.

Gerovital Beauty – mai mult decât culoare

Dacă te întrebi de la ce vine motto-ul „Mai mult decât culoare” am să-ți spun că subliniază cele 3 caracteristici de bază ale produselor din această gamă și anume: îngrijire, protecție și hidratare.
E o gamă lejeră, care lasă tenul să respire și îi păstrează aspectul natural, fără a-l încărca.

La începutul lunii mai am fost și mi-am ridicat sacoșica de la magazinul Gerovital din Iași, în care se aflau 3 produse în format full size și 12 mostre de fond de ten, dar și câteva vouchere și pliante cu informațiile necesare.

Gerovital Beauty gama cosmetice Farmec Romania | blogger beauty

Ruj Mat cu Acid Hialuronic – Velvet Lipstick 

Am să scriu câteva rânduri despre fiecare produs și voi începe cu preferatul meu, rujul mat cu Acid Hialuronic – nuanța 20 roșu rubiniu.

Pentru iubitoarele de rujuri mate, am să încep prin a spune că acest ruj nu usucă buzele. Yuppy yey! Nuanța pe care am primit-o e mai mult decât superbă, poate fi purtată atât pentru un make-up de zi, cât și pentru un make-up de seară. Ruj Mat cu acid hialuronic Gerovital Beauty | blogger bianca ionel

Ce ar mai fi așa pe scurt despre ruj este faptul că rezistă aproximativ 2-3 ore pe buze și ambalajul este super tare, capacul are un mic magnet, așa că nu o să cadă, nu o să-l pierdeți prin geantă sau prin trusa de make-up. Cam asta ar fi pe scurt ce m-a încâtat foarte mult la acest produs, urmează să scriu un articol separat, detaliat în care să povestim și despre ingrediente și alte detalii.

Pudra luminozitate 

Pudrapentru luminozitate are în conținutul său pudră de diamant și vine într-o cutiuță compactă cu 4 culori. Se poate aplica cu o pensulă mai mică pe pomeți, pe vârful nasului, în zona de sub sprâncene pentru a da un efect de luminozitate machiajului sau pot fi combinate toate culorile și aplicate acolo unde este necesar.  Pudra luminozitate Gerovital Beauty Bianca Ionel blogger iasi

Anticearcăn soft focus

Cei din Iași care se văd cu mine și în offline s-au obișnuit să mă vadă destul de „aeriană” în ultima perioadă de la o lipsă aproape acută de somn, iar produsele de make-up mă salvează de fiecare dată. Când am descoperit anticearcănul în sacoșică am fost mai mult decât fericită și dorincă să văd dacă „face minununi”. Și, da! Face minuni și acoperă cearcănele foarte bine.

Eu mă lupt cu acele cearcăne care bat spre violet, iar anticearcănul de la Gerovital Beauty este mai mult decât potrivit pentru acest tip de cearcăne. Mi-a plăcut textura foarte ușoară și faptul că acoperă, dar nu încarcă tenul. Anticearcan Soft Focus Gerovital Beauty Romania Bianca Ionel blogger

Și acest produs urmează să se bucure de un articol individual pe blog, așa că stay tuned!


Cam atât despre gama Gerovital Beauty pentru moment. Pot spune că rujul și anticearcănul le-am inclus deja în rutina mea zilnică de make-up, iar pudra pentru luminozitate o folosesc doar în momentele în care am mai mult timp de „pictat fața”.

Dacă ai folosit și tu produse din această gama te invit să îmi scrii într-un comentariu mai multe impresii. Personal sunt foarte curioasă de paletele de farduri de pleoape, așa că dacă le folosești te rog să-mi scrii despre ele sau să mi-o recomanzi pe cea care îți place cel mai mult.