Bine v-am regăsit! Astăzi, este prima oară când fac un review unui parfum și înainte de toate, aș vrea să vă reamintesc faptul că un parfum poate mirosi diferit de la persoană la persoană în funcție de PH-ului pielii.

Cum deja stiți din titlu, parfumul pus sub lupă va fi  Giordani Gold Essenza Oriflame. Este apărut în luna noiembrie și face parte din gama Giordani. Vine ambalat într-o cutie aurie și arată destul de festiv și luxos.

giordani gold esenza review bianca ionel

Ingrediente: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LIMONENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRAL, ISOEUGENOL, FARNESOL, PHENOXYETHANOL, CI 19140, CI 16035

Gramaj: 50 ml

Preț: 84,99 LEI la reducere pe site-ul Oriflame (23.11.2015), 149,90 LEI la preț întreg

Giordani Gold Essenza este un  parfum cu note florale-lemnoase, ca bază ar fi portocalul și deși promite a fi un parfum care să persiste, personal pe mine m-a dezămăgit.

Review Giordani Gold Essenza Oriflame

Testul de 3M – am fost mai mult decât impresionată, mirosul puternic, dar nu deranjant, comparativ cu Giordani Gold al cărui miros îl consider prea puternic și chiar deranjant în primele minute. E un parfum fresh, dincolo  de notele florale, aparent dulce, dar nu înecăcios.

Testul de 8H – În primele 3 ore parfumul persistă destul de bine, dar după 3 ore acesta își pierde treptat din intensitate.

Testul de 24H – Pe piele nu se mai simte, pe haine există o urmă vagă de parfum.

Testul TF – L-am luat, prin urmare trebuie să-l folosesc până la ultima picătură. Primele 3 ore sunt ok, cred că dacă îl folosești când vrei să ieși în oraș, îți vei face simțită prezența, dar dacă alegi să îl folosești zi de zi, la serviciu, îl vei simți din ce în ce mai puțin și la finalul zilei vei ajunge să te întrebi dacă te-ai dat sau nu cu parfum dimineață.

Parfumul miroase bine, arată bine, dar singurul lui minus este faptul că nu persistă. Personal nu îl voi mai cumpăra, voi reveni la Giordani White Gold, parfumul care îmi e prieten de mai bine de un an.