Bună, dragile mele! Astăzi am să vă prezint fardul de pleaope Island Palette EyesShadow de la Teeez Cosmetics, în varianta de culoare Beautiful Day. Fardul l-am primit în cutia a II-a de la Pick N Dazzle și din septembrie până în prezent l-am folosit intens.

Island Palette EyesShadow de la Teeez Cosmetics

Island Palette EyesShadow de la Teeez Cosmetics

Toate produsele de la Teeez Cosmetics au un design unic și foarte colorat, eu îi admir foarte mult pentru modul în care au reușit să facă o grafică atât de colorată, cu un aer foarte profesionist și feminin.

Island Palette EyesShadow de la Teeez Cosmetics review.biancaionel.com

Island Palette EyesShadow de la Teeez Cosmetics – ambalaj

Ingrediente: NYLON-12, POLYETHYLENE, TALC, LAUROYL LYSINE, ZINC STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, BIS-DIGYLCERYL POLYACYLADIPADE-2, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIISSOSTEARYL MALATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, TRIMETHYLSILOXYPHENY DIMETHICONE, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, ISOPROPYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, BUTYLPARABEN, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, MAY CONTAIN, MJICA, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77266, CI 77499, CI 77288, CI 77510, CI 19140, CI 42090, CI 15850, CI 454102.

Este un produs care conține parabeni.

Gramaj: 2.5 gr

Preț: 22 USD pe siteul teeezcosmetics.com

Fardul de pleoape are o textură ușor cremoasă și oferă luminozitate oricărui tip de machiaj. Poate fi folosit atât ca fard de pleoape, cât și ca iluminator pentru zona de sub sprânceană. Comparativ cu alte farduri de pleaope, ai nevoie de o cantitate foarte mică de produs. Culoarea deși este una naturală, este foarte intensă și strălucitoare.

Island Palette EyesShadow de la Teeez Cosmetics review.biancaionel.com

Island Palette EyesShadow de la Teeez Cosmetics

Testul 3M: La prima aplicare am avut atenție cu cantitatea de produs aplicat. Obișnuiesc să fiu atentă cu toate produsele de acest gen, pentru a nu le consuma inutil. S-a aplicat foarte ușor și foarte bine, fără să fie necesară o a doua aplicare.

Testul 8H: Fardul de pleoape Island Palette EyesShadow de la Teeez Cosmetics rezistă până la 12 ore pe ochi. Mai mult de 12 ore nu l-am ținut eu, dar posibil să reziste și mai mult. Chiar dacă este o culoare destul de deschisă, am rămas impresionată de rezistența ei și de efectul natural pe care îl oferă machiajului.

Testul TF: Din septembrie până în prezent, nu cred că este zi în care să nu folosesc Island Palette EyesShadow. Merge combinat foarte ușor atât cu nuanțe mai tari, cât și cu nuanțe mai palide. În poza de mai jos, l-am aplicat în colțul interior al ochiului, iar în cel exterior este tot un fard de pleoape de la Teeez Cosmetics, din gama Spectrum of Stars EyesShadow.

Island Palette EyesShadow, Teeez Cosmetics, Blog review bianca ionel

Island Palette EyesShadow, Beautiful Day, aplicat în colțul interior al ochiului

Fardul este disponibil în încă 7 culori, foarte frumoase și sidefate. Eu sunt foarte încântată de el și aș putea spune chiar îndrăgostită. Voi ce părere aveți? Ați folosit farduri de la Teeez Cosmetics? Keep in touch!