Marker pentru sprâncene The ONE este un produs lansat în septembrie 2016 de către cei de la Oriflame. Când l-am văzut în catalog l-am considerat un produs interesant de avut și testat. Ca și design seamană foarte mult cu tușul The One și m-am gândit că ar fi foarte bun pentru a îmi umple golurile din sprâncene.

Marker pentru sprâncene The One oriflame review bianca ionel

Marker pentru sprâncene The One

Acesta face parte din cele trei produse care mă ajută să îmi conturez sprâncenele, alături de creionul pentru sprâncene de la Yves Rocher și trusa pentru sprâncene The One Oriflame.

Nu folosesc doar acest maker niciodată singur, pentru că îmi lasă impresia de sprâncene tatuate. E foarte bun pentru a oferi formă, dar și pentru a umple golurile din sprâncene. În acest articol, am ales să vă prezint cum arată sprâncenele conturate, doar cu acest marker.

Marker pentru sprâncene The One - o singură culoare review bianca ionel

Marker pentru sprâncene The One – o singură culoare

El este disponibil într-o singură culoare, dar intensitatea acesteia poate fi gestionată în funcție de cât de tare apăsați în momentul conturării sprâncenelor. Rezistă până la 12 ore pe spâncene, nu se întinde și nu curge.

Ingrediente Marker pentru sprâncene The ONE

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SORBITOL, PEG-150, ACACIA SENEGAL GUM, POLYSORBATE 80, PHENOXYETHANOL, PVP, PANTHENOL, TRIETHANOLAMINE, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 15985, CI 17200, CI 42090, CI 19140

Conturare sprâncene Marker pentru sprâncene The ONE
Sprâncene conturate cu Marker pentru sprâncene The One before&after

Sprâncene conturate cu Marker pentru sprâncene The One before&after

Sfaturi:
  1. Dacă alegeți să comandați acest produs, încercați să-l țineți cu vârful în jos pentru a evita uscarea acestuia;
  2. Dacă ați aplicat o cantitate mare de fond de ten sau pudră pe sprâncene nu folosiți acest marker! Vârful său se va murdări de fard și nu o să puteți să vă conturați sprâncenele așa cum vă doriți;
  3. Folosiți un demachiant pentru produse rezistente la apă, pentru îndepărtarea lui.

Voi ați folosit Marker-ul pentru sprâncene The ONE sau orice alt marker pentru sprâncene? Aștept impresiile voastre în comentarii. Keep in touch!