Hey, astăzi am să prezint masca de față anti-stress L’action Paris, primită în prima cutia Pick N Dazzle, în august 2016. Sunt un mare fan al măștilor de față, am o colecție impresionantă de măști acasă, promit să o prezint într-o postare viitoare și am fost mai mult decât entuziasmată de faptul că în prima cutie de la Pick N Dazzle, am primit 2 măști de față.

Despre masca de față peel-off cu scorțisoară tot de la L’action Paris, am scris aici, iar astăzi a venit timpul să vorbim despre a doua, cea anti-stress.

Ingrediente:

ingrediente masca de fata l'action paris anti-stress review bianca ionel Gramaj: 15 grame

Am fost impresionată de ingredietentele acestei măști de față: bentonită, ulei esențial de mandarine, extract de nufăr și ulei de susan.

Bentonita este o argilă ce se formează singură ce conține magneziu și încă 67 de urme de alte minerale.

Uleiul esențial de mandarine este folosit cel mai des în aromaterapie pentru efectul său relaxant. Pentru ten, este recomandat în mare parte pentru cel gras sau mixt.

Extractul de nufăr era folosit cel mai des în Egiptul Antic și este recunoscut pentru efectul său puternic revitalizant dar și pentru tratamente ale pielii ridate sau deshidratate.

Uleiul de susan este și el recunoscut pentru calitățile sale anti-îmbătrânire, dar și pentru tratarea arsurilor, a tenului cu probleme sau a diferitelor iritații ale pielii.

l'action paris masca de fata anti-stress bianca ionel reviewCu astfel de ingrediente eram mai mult decât curioasă de efectul pe care îl va avea masca asupra tenului. Am aplicat-o pe față, ca și culoare este albă și am lăsat-o să acționeze aproximativ 15 minute.

După îndepărtare am observat o roșeață a pielii pe toată suprafața pe care am aplicat-o. Inițial, m-am gândit că am iritat pielea în momentul în care am dat masca jos, fiind destul de greu de îndepărtat de pe față, dar după alte cinci minute am observat că roșeața persistă.

Vă spun sincer, cu nu a fost o experiență tocmai relaxantă și m-am panicat pe moment. După aproximativ 30 de minute roșeața a dispărut, pielea era ok ca și textură, curată și luminată. Totuși roșeața de după mi-a ridicat un semn foarte mare de întrebare.

Nu știu dacă acesta este efectul său normal sau unul din ingredientele sale nu este suportat de către pielea mea. Din păcate, nu am curaj să mai folosesc această mască.

Dacă ai folosit și tu masca de față anti-stress L’action Paris te invit să-mi lași un comentariu și să-mi spui dacă ai pățit și tu la fel, sau doar eu m-am confruntat de acest efect. Keep in touch!