Din cutia cu numărul unu de la Pick N Dazzle, extragem masca de față peel-off L’action Paris. Sunt un mare fan al măștilor de față. Mai exact sunt fan măști de față de tipul peel-off, iar această mască am folosit-o chiar în ziua în care am primit coletul.

Ingrediente Masca de față peel-off L’action Paris

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., POLYVINYL ALCOHOL, PEG-32, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, METHYL ALCOHOL, METHYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM ACETATE, METHYL ACETATE, ETHYLPARABEN, PROPYLENE GLYCOL, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL

Gramaj: 10 grame;

Din momentul în care am desfăcut masca de față peel-off L’action Paris m-am așteptat să fiu învăluită de un miros puternic de scorțișoară și grepefruit. Acest lucru nu s-a întâmplat. Am fost oarecum dezamăgită. Dar, mirosul nu este întotdeauna un element pentru evaluarea produselor.

masca de față peel-off L'action Paris review bianca ionel blog

Masca de față peel-off L’action Paris

Scorțișoara este recunoscută pentru efectul său asupra tenului gras și pentru capacitatea sa de a usca acneea. Grepefruitul are capacitatea de a revitaliza tenul și de a îl ilumina.

Masca de față peel-off L’action Paris impresii

Am aplicat rapid masca pe față. Am simțit că este lipicioasă și se usucă destul de repede. Mi-a plăcut că era transparentă, motiv pentru care nu am stat închisă în baie în cele 15 minute cât am lăsat-o să își facă efectul pe față. Așadar, primul plus îl primește pentru că este transparentă.

În momentul în care nu ești singură pe acasă când alegi să îți faci ritualul de frumusețe, nu e chiar plăcut să bântui prin casă cu fața verde, albă sau maron. După un timp, cei dragi se obișnuiesc. Vă spun sincer, că e mult mai plăcut să nu se vadă că ai o mască pe față.

Testul 3M

Masca de față peel-off L’action Paris este un pic astringentă. Mai exact în primul minut după aplicare am simțit acest lucru, apoi nu am mai simțit-o pe față. După 15 minute am îndepărtat-o de pe față. S-a desprins foarte ușor, iar în urma sa pielea a rămas catifelată, curată și luminoasă. Până în prezent, în afară de tratamentele cosmetice de la salon, nici o altă mască sau cremă nu mi-a oferit acest efect.

Sunt mai mult decât încântată de ea și o recomand cu încredere tuturor celor care au un ten gras sau mixt. Am reușit să o folosesc de două ori. 10 grame este o cantitate mai mult decât suficientă pentru două aplicări.