Sunt un mare fan a tot ce înseamnă mască peel off și în ultima perioadă cele din colecția 7th Heaven Romania au devenit preferatele mele. Titlul nu este o greșeala și da, masca de astăzi este una peel off, dar pentru bărbați. De ce și cum, am să vă povestesc mai jos!

Profil de programator la cumpărături

Într-o zi călduță de mai, subsemnata, a decis să meargă în pauza de masă după o mască peel off pentru a se pregăti pentru un eveniment ce urma să aibă loc în weekend și pentru a-și relaxa neuronii de la programat. Ajunsă în fața raftului cu măști de față din colecția 7th Heaven Romania mi-a sărit în ochi faptul că au o colecție nouă lansată. Design nou, ingrediente noi și din categoria peel off una tocmai mă aștepta să o aleg.

Am aruncat o privire peste ingrediente, pentru că mereu verific ingredientele produselor pe care le iau și am adaugat-o în coșul de cumpărături și mi-am continuat maratonul prin magazin.

Mască peel off pentru curățare pentru bărbați – ingrediente
 • Purified Water – apă purificată ce are efect antioxidant;
 • Alcohol Denat. (Plant Origin) – fiind cu exact de plante se încadrează la alcool bun, ce nu dăunează pielii;
 • Polyvinyl Alcohol – polimer sintetic solubil în apa cu efect emulsifiant;
 • Propylene Glycol – agent de îngrijire a pielii cu risc mediu;
 • PVP – leagă ingredientele unui produs
 • Benzyl Alcohol – conservant cu risc mediu;
 • Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer – polimer sintetic cu rol de agent de îngroșare;
 • Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil – ulei de mentă;
 • Dichlorobenzyl Alcohol – compus aromatic;
 • Sodium Hydroxide – ingredient cu risc mediu, reglator de ph;
 • Limonene – ingredient parfum, extras din plante, ceea ce îl face fără risc;
 • Maris Sal (Dead Sea Salt) – sare de la marea moartă;
 • CI 42090 (Blue 1) – colorant albastru;

După atâtea ingrediente și chimie, vă pot spune că masca nu afectează tenul și în compoziția sa are doar 3 ingrediente cu risc mediu. Ingredientele au fost verificate pe alegesanatos.ro.

Revenind la povestea alegerii acestei măști peel off, am să vă spun că entuziasmul momentului m-a facut să nu vad ca e pentru bărbați și modelul de pe ambalaj nu-mi exprima prea multa masculinitate. Am o scuza, da?! Și posibil să fiu și un pic răutăcioasă, dar vă las pe voi să trageți concluzii.

mască peel off purificatoare 7th heaven pentru barbati bianca ionel blogger iasi beauty

Mască peel off purificatoare 7th heaven pentru barbati

Așadar, dimineața zilei de 5 mai 2018 m-a găsit pregătită să folosesc masca, nu înainte de a citi instrucțiunile de folosire, unde șoc și groază scria că fața trebuie să fie bărbierită! What?!

instructiuni folosire masca de fata peel off

instructiuni folosire masca de fata peel off

O fi tradus careva greșit, cine știe, am trecut peste și am început să-mi aplic masca pe fața curățată cu gelul spumant purifiant de la Gerovital.

Din acel moment nasucul meu a depistat un miros suficient de masculin încât să mă facă să arunc din nou o privire peste ambalajul produsului. În următoarele secunde instrucțiunile de folosire și mirosul începeau să aibă sens: masca peel off era pentru bărbați! Scria frumos pe amablaj for men, dar până în acel moment n-am văzut asta.

Ce am făcut? Am continuat să o aplic pe față și am așteptat 15 minute să-și facă efectul. Între timp am scris pe Facebook și pe Instragram despre aventura mea și astăzi am decis să scriu și pe blog. Mai exact am lăsat bărbatul din mine să se relaxeze și femeia din mine să scrie, să pălăvrăgească, ehh.. știți voi cum sunt fetele, nu?! Au nevoie să împartă totul cu toată lumea.

Cum e această mască peel off pentru bărbați?

E genială! După aplicare pielea rămâne fină și hidratată și cel mai important e foarte curată și luminoasă. O recomand cu mare drag tuturor celor care au tenul mix sau gras și celor care se luptă cu pori dilatați și puncte negre.

Mirosul de mentă este mai mult decât energizant și personal îmi plac parfumurile un pic masculine. Îmi dau o energie și o putere greu de explicat în cuvinte. Poate au ceva care te fac mai invincibilă! Cine știe, poate în parfum se ascunde secretul sexului puternic. Dragi bărbați, dacă citiți acest articol poate mă luminați!

De data aceasta nu am făcut poze artistice produsului pentru că nu m-am gândit să scriu despre el în prima fază. Cam asta pățesc de multe ori, folosesc produse de care sunt mai mult decât încântată și nu apuc să mai scriu despre ele din motive mai multe tehnice: nu am poze suficient de drăguțe, iar am rupt ambalajul înainte să fac pozele și tot așa. Știți povestea, nu-i așa?

După ce am citit cartea „Cum să-ți revinventezi viața?” am ales să nu mai pun atât de multă presiune pe mine și să caut perfecțiunea. Așadar, dacă din când în când o să citiți un articol de acest gen, să știți că am ales să scriu cu sufletul și să vă povestesc mai mult despre experiența mea cu produsul, despre alegerile mele, despre mine, decât să vă ofer doar poze frumoase.

Așadar, această mască peel off pentru curățare nu am ales-o pentru că am citit despre ea pe la altă bloggeriță, nu am primit-o de la echipa 7th Heaven Romania, ci a ajuns în mâinile mele pentru că într-o zi am fost un pic cu capul în nori. Mă bucur că s-a întâmplat așa, mă bucur că pot să vă povestesc despre alegeri întâmplătoare și rezultate neașteptat de frumoase.

O astfel de experiență am încadrat-o în #aventuriinlunamai pentru că de la începutul lunii tot mi se întâmplă lucruri, unele mai amuzante, altele mai puțin, dar de fiecare dată am ales să găsesc în ele acel ceva care să mă facă să zâmbesc. Dacă timpul îmi va permite, voi reveni cu ele pe blog.


Tu ai folosit această mască sau ai alege să o folosești după povestea mea?