Știam de site-ul celor de la Notino.ro de la multe bloggerițe și acesta a fost principalul motiv pentru care am avut încredere să plasez o comandă online pentru câteva produse pe care în mod normal le-aș achiziționa din magazinele fizice.
Înainte de Crăciun mi-am făcut cadou un fond de ten super mega lăudat de la Estée Lauder, faimosul Double Wear și ce să vezi? Mi-a plăcut și după aproape jumătate de an sticluța magica s-a terminat. Acesta este principalul motiv pentru care am și plasat comanda pe Notino.

Am promis, cred că tot acum jumătate de an că îi fac și o recenzie acestui fond de ten, curând o să apară și ea. Evident, tot ce aș avea de spus despre el sunt cuvinte de laudă. Nuanța potrivită pentru tenul meu este 1N2 Ecru, acoperă bine, este perfect pentru tenul gras/mixt și motivul laudei supreme: rezistă aproape 12 ore.

Pentru cine nu l-a folosit până acum, am să vă spun ceva ce am aflat fix în momentul în care l-am cumpărat prima dată, și anume faptul că are nevoie de o pompiță cu care să-l dozați. Acea pompiță se cumpără separat, costă 25 RON și o puteți reutiliza de la o sticluță la alta.

Ce am mai adăugat în prima mea comandă de la Notino.ro?

  • Șamponul uscat de la Nivea, Revive Fresh, despre care am scris aici;
  • Maybelline Snapscara mascara pentru alungire – un rimel de care m-am îndrăgostit de aproximativ 1 an și despre care nu am scris încă;
  • Magnum Professional Quality pentru îndepărtarea cuticulelor – de la Magnum mai am diverse accesorii printre care și o pensetă luată prin intermediul beauty box-ului de la Pick N Dazzle și acesta a fost motivul pentru care m-am dus țintă spre acest brand. Pentru că îmi fac singură mani-pedi aveam nevoie de ceva suplimentar pe lângă crema de cuticule de la Farmec pentru îndepărtarea acestora;
  • Creion pentru sprancene cu pensula, culoarea 040 Don’t Let Me Brow’n, de la Catrice – acest creion l-am luat pentru că efectiv am rătăcit toate creioanele pentru sprâncene. Cei care mă citiți știți deja că recomandarea mea când vine vorba de creioane pentru sprâncene este cel de la Yves Rocher dar am zis să încerc și altceva.

Ce am primit bonus la comanda de pe Notino.ro?

Mi-a plăcut mult faptul că am avut posibilitatea de a alege și ceva bonus la comandă. M-a dus instant spre experiența pe care o am în magazinele fizice gen Sephora sau Douglas când la orice cumperi mai primești niste mostre drăguțe. Așa s-a întâmplat și acum și am primit o mostră de fond de ten de la Lancôme Teint Idole Ultra Wear și Beauty Discovery Box Notino Spring Women Routine set care conține:

  • Lancome La Vie Est Belle L’Eclat EDT 1,2 ml,
  • YSL Mon Paris EDP 1,2 ml,
  • Giorgio Armani Sí Passione EDP 1.2 ml,
  • Lancome Teint Idole Ultra Wear 03 1 ml,
  • Lancome Advanced Genifique Serum 1 ml.

Despre plasarea comenzii online pe Notino.ro

Pentru plasarea comenzii am ales plata cu cardul, dar din motive tehnice nu am putut finaliza acest proces. Comanda mea a fost plasată, am primit un email în care mi s-a spus că pot finaliza plata cu cardul dacă acces un link (din nou nu a funcționat) sau pot schimba metoda de plată a comenzii fie din platforma fie la un număr de telefon. Am vrut să o schimb din platformă, din păcate tot nu a funcționat așa că a rămas ultima variantă cea de a suna. Am sunat, cu inima cât un purice pentru că mă așteptam la atitudini deloc prietenoase, dar mare mi-a fost surpriza să vorbesc cu un domn care mi-a vorbit foarte frumos și în maxim 2 minute metoda de plată a fost schimbată iar comanda mea a fost trimisă către procesare.

Yey! Așadar, am plasat comanda într-o zi de miercuri, joi dimineața am soluționat problema legată de plată, joi seara am primit notificare pe email că aceasta a plecat spre mine și luni a ajuns la mine.

Dacă toate aceste mici impedimente în plasarea comenzii nu ar fi existat, să știi că nu aș fi scris acest articol. Mi-a plăcut mult faptul că s-au rezolvat rapid și acestă rapiditate m-a motivat să scriu.

În încheiere, vine întrebarea clasică, dacă ai dat și tu comandă pe Notino.ro sau dacă folosești unul sau mai multe din produsele alese de mine. Dacă ți-a plăcut articolul, share, like, love. Mulțumesc și keep in touch! ❤