O dată cu venirea iernii m-am gândit că și unghiile mele ar merita o schimbare, drept urmare am așteptat nerăbdătoare comanda de la Oriflame cu noua mea achiziție, oja SnowFlake de la The One, din noua colecție Long Wear. Sunt o mare colecționară de oje și când vine vorba de culori, la mine găsiți aproape de toate 🙂

Inițiam am avut un dubiu cu această ojă, dar am zis, hai să încerc, deoarece vroiam o culoare de iarnă, dar nu clasicul gri metalizat, vroiam ceva diferit și trebuie să vă spun, că am găsit ce căutam.

Ingrediente: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, N-BUTYL ALCOHOL, MICA, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, SILICA, TIN OXIDE, QUARTZ, CI 77499, CI 77510, CI 77891, CI 19140, CI 15850, CI 15880, CI 77491

Gramaj: 8ml

the one oja oriflame review

Oja SnowFlake The One are o pensulă lată, se aplică ușor pe unghie, are un grad de acoperire mediu spre mare și am fost suprinsă de faptul că se usucă foarte repede. La capitolul cât rezistă, de asemnea am fost impresionată, a rezistat vitejește 7 zile pe unghiile mele, în condițiile în care am spălat vase și am făcut diverse treburi casnice, ca să nu mai zis de tastat cel puțin 12 ore pe zi. Evident, sare pe alocuri, cum puteți vedea și în poza de mai jos.

review bianca ionel oja the one snowflake

Testul 3M – Așa cum am mai specificat deja, se usucă foarte repede și are o capacitate medie spre mare de acoperire.

Testul 8H – În primele 8 ore a rezistat pe unghii, nu s-a strâns și nici nu a dat semne că va sări.

Testul 24H – După o zi unghiile mele arătau perfect ca după 3 minute.

Testul TF – Oja a început să sară abia după 3 zile, evident nu mă așteptam să se comporte ca un gel, dar a rezistat mai mult decât credeam. E rezistentă, se îndepărtează ușor cu acetonă, nu e genul acela de ojă care rezistă și când vrei să îți ștergi unghiile o ștergi cu jumătate de sticluță de acetonă.

oja snowflake oriflame review bianca ionelAm avut și o unghie care a rămas intactă exceptând partea care a crescut, pentru cele care se întreabă de ce nu am toate unghiile în oja SnowFlake The One și ce caută acel puncticel negru pe unghiile mele, vă dezvălui faptul că îmi place să mă joc și mi se pare destul de pictisitor să ai o singură culoare pe unghii.

Nu am certificări de manichiuristă, nu tot timpul sunt inspirată și îmi place să încerc diferite combinații. Nu am vrut să am toate unghiile de aceeași culoare pentru că aveam senzația că am o manichiură de mireasă, de acolo si punctele negre și oja într-o tentă de bej (Magnolie Sidefată – Yves Rocher).

Vă recomand Oja SnowFlake The One – Oriflame, prețul ei este undeva la 19,90 lei fără reducere și 9,99 lei cu reducere, e de iarnă, e de sărbătoare cu mici particule strălucitoare.