Astăzi tot despre produse Secom am ales să vorbesc și mai exact despre Pure Grapeseed Oil SECOM, un ulei din sâmburi de struguri pentru restabilirea nivelului optim de hidratare, reglarea secreției de sebum și îmbunătățirea microvascularizației dermice. Din nou cei de la BuzzStore mi-au oferit șansa de a testa un produs, ales de mine din farmacia Secom din Iași, un produs care ca și Salicylic Acid Spray are același scop, reglarea secreției de sebum, și nu doar atât.

pure grapeseed oil secom review by bianca ionelPure Grapeseed Oil SECOM este recomandat pentru toate tipurile de ten și se poate folosi pe față, păr, corp, scalp, unghii, cuticule. Eu am ales să-l folosesc pentru corp, pentru că am fost mai mult decât impresionată de cât de repede este absorbit de piele și de faptul că nu lasă urme grase, cum fac în general uleiurile de corp. Dar înainte de a vă povesti despre testul de 3 minute, am să vă spun ce conține acest ulei 🙂

Ingrediente: ulei din sâmburi de struguri 99,50%, vitamina E 0.50%

pure grapeseed oil secom ingrediente bianca ionel review

Parabeni: nu

Gramaj: 437ml

Testul 3M – Deja am început să vă povestesc mai sus de cât de încântată am fost de faptul că acest ulei nu lasă urme, așadar, prima impresie a fost una mai mult decât bună, singurul minus ar fi mirosul, dar din nou, se simte faptul că este un produs fără parabeni. Mă așteptam să miroase a struguri, apoi am citit și recitit eticheta și am văzut că uleiul este din sâmburi de struguri, deci mirosul e un pic mai dur, dar plăcut.

Testul 8H – Nu am găsit pete pe haine de la ulei, am simțit pielea hidratată toată ziua cu o strălucire specială.

Testul de 24H și Testul TF le-am pus împreună pentru că de două săptămâni și acest ulei a fost introdus în rutina mea zilnică. Seara, după baie sau duș aleg să-l folosesc, am ales să îl adaug în loțiunea pe corp, pentru a îi prelungi măcar un pic timpul de folosire. Îl recomand cu drag și cu încredere, abia aștept să vă povestesc în ce combinații l-am mai folosit și dacă și tu te-ai îndrăgostit de acest ulei, aștept cu interes părerea ta.

Dacă vrei să testezi și tu produse prin intermediul BuzzStore, te invit să îți faci cont aici.