Aseară mi-am încheiat povestea despre regimul Ohsawa cu o durere de cap și astăzi am să vă spun că am scăpat de ea. Mai exact, pe la 22:30 în prima zi de Ohsawa durerea mea de cap a dispărut și s-a instalat timidă astăzi, în a doua zi pe la 13:30, dar nu a stat prea mult.

Vă spuneam în articolul anterior că eu și somnul profund nu prea ne cunoaștem, dar aseară am dormit destul de bine și m-am trezit odihnită și flămândă. :))

Regimul Ohsawa – ziua 2

Ziua a doua mi-am început-o cu un gust destul de amar în gură și cu un litru de apă plată. La micul dejun am mâncat o ceșcuță de mei hidratat, de care n-am fost prea încântată.

Mei hidratat

Mei hidratat

Azi a fost o zi de strâmbat la propriu la mâncare, pentru că nici meiul și nici hrișca nu prea îmi plac. Aseară am mâncat hrișca prăjită și hidratată și am crezut că gustul de tutun al acesteia vine de la faptul că era prăjită. Ei bine… nu acesta era motivul.

Astăzi la prânz am ales să-mi fierb niște boabe de hrișcă neprăjite. Din păcate, gustul de tutun sau cel puțin așa îl percep eu, e specific acesteia. Încă nu știu dacă voi continua să consum hrișcă și mei, dar pentru mâine mi-am pregătit orez de această dată integral și nu negru.

Hrisca fiarta

Hrisca fiarta

La nivel de stări, am fost un pic flămândă azi, un pic nervoasă și m-au încercat și câteva stări de dezamăgire. Mi-aș fi dorit să reușesc să apreciez meiul și hrișca. Mai am 8 zile în care să le descopăr gustul real.

Regimul Ohsawa – ziua 2 și pofetele

Pofta de cafea a mai dispărut, mai exact azi am băut doar 3 litri de apă, dar au apărut altele. Mi-a fost poftă de brânză și de dulciuri. Pofta de brânză e ceva ce mă bântuie de aproximativ o lună. Deși am mâncat brânză până a începe Ohsawa, pofta nu a dispărut, dar sper să dispară după acest regim.

La nivel fizic am avut energie și din păcate, așa cum mă așteptam au început să-mi apară tot felul de monstruleți pe față. Nu e prima dată când țin un detox și știam că va veni și acest moment, dar sper să dispară până marți când voi merge într-o emisiune la TV. Mi-am asumat aceste transformări la nivel estetic în momentul în care am ales să încep regimul Ohsawa. E un pic dificil pentru că mă așteaptă o săptămână cu foarte multe evenimentele la care am să fiu un pic în fata unor oameni, dar cred în puterea fondului de ten și a pudrei. :))

Ziua a doua o închei destul de pozitivă, sper să nu fie soarele de înaintea furtunii, dar revin mâine impresii. Keep in touch!