În decembrie am primit de la BuzzStore spre testare șamponul uscat Batiste, unul pentru volum și unul cu aroma de cireșe. Mi-a plăcut foarte mult cum a fost totul ambalat, atât de festiv și parca special de sărbători. Nu am încercat până atunci un șampon uscat, sincer nici nu eram prea încrezătoare în așa ceva. Părul meu e destul de dificil, e subțirel, se decolorează de la soare și se îngrașă cam la două zile acum. Până acum ceva timp se îngrășa în aceeași zi, dar am trecut pe produse fără parabeni și par să își facă efectul.

pachet batiste buzz store

Colet BuzzStore Batiste

Vă prezint și șampoanele uscate primite spre testare, cel din dreapta e cel cu aromă de cireșe și cel din stânga e pentru volum.

batiste sampon uscatCum se folosește? Exact cum este specificat și pe ambalaj, se agită foarte bine și se aplică la rădăcina părului de la o distanță de aproximativ 30 cm, apoi se masează și se scutură părul. Dacă nu respectați distanța o să vă treziți cu urme albe în par, care dispar după un masaj un pic mai lung. Chiar și așa, nu o să rămâneți cu urme albe, cel puțin eu, pentru tipul meu de păr nu am avut această problemă nici când nu am respectat distanța de 30 cm.

utilizare batiste sampon uscat bianca ionel reviewIngrediente: butane, isobutane, propane, oryza sativa (rice) starch, alcohol denat, silicia, talc, parfum (fragrance), limonene, linalool, distearyldimonium chloride, cetrimonium chloride.

Gramaj: 200 ml

Este primul produs de acest gen pe care îl folosesc, nu am cu ce să îl compar, mi-a depășit din start așteptările și m-a salvat de o spălare pe săptămână.

efect batiste bianca ionel review

Testul 3M – Am fost plăcut impresionată de miros, un pic reticentă când am văzut albul din par, dar după ce am masat părul și l-am scuturat, grăsimea a dispărut și părea proaspăt spălat și plin de volum.

Testul 8H – Nu mă așteptam să reziste mai mult de câteva ore, dar din nou, am fost plăcut surpinsă de efectul îndelungat al șamponului uscat. Mi-a plăcut că părul nu părea încărcat, nu se vedea mătuit sau cu urme albe și încă și-a păstrat volumul.

Testul 24H – Am avut surpriza plăcută și a doua zi dimineața când părul meu încă se mai bucura de efectul șamponului uscat Batiste, am mai aplicat foarte puțin la rădăcină și am mai avut încă o zi un păr curat și plin de volum.

Testul TF – Până să primesc Batiste spre testare mă spălam de 3 ori pe săptămână pe cap (sâmbăta, marția și joia). De când am început să folosesc Batiste, marția aleg șamponul uscat.

Îl recomand cu încredere, se poate folosi și pe părul brunet, există în farmaciile Sensiblu și versiunea pentru păr brunet, eu sunt mulțumită de el, încântată și sincer, nu mă așteptam ca un astfel de produs să se ridice la așteptările mele și să devină parte din rutina mea săptămânală.

Dacă vrei să testezi și tu produse prin intermediul BuzzStore, îți poți face cont aici