Acum ceva timp am căzut şi eu în patima unghiilor perfecte făcute cu gel, iar în încercarea mea de a le vindeca de gel am apelat la Grow Beautiful L’Oreal Paris. Experienţa mea cu gelul, din păcate, nu a fost una pozitivă. Gelul nu mi-a întărit unghia ci a transformat-o într-o „pieliţă” subţire şi dureroasă. Am început să caut tot felul de tratamente pentru unghia mea subţire ca o coală de hârtie. După un timp am descoperit Grow Beautiful L’Oreal Paris. Nu mă aşteptam la o schimbare miraculoasă, dar neaşteptatul s-a produs.

Grow Beautiful L’Oreal Paris impresii

Conţinutul sticuţei este exact ca o ojă. Se aplică direct pe unghie, se usucă în aproximativ 2-3 minute şi rezistă pe unghie până la o săptămână. Nu lasă unghia albastră şi se comportă exact ca un lac transparent.

grow beautiful

Specificaţiile de pe cutie (din păcate nu mai am cutia, dar când îmi voi achiziționa unul nou, am să public și o poză a cutiei) spun că această bază pentru unghii 2 în 1 se aplică zilnic pe unghia curată. Eu o aplic de fiecare dată când îmi fac manichiura, mai exact, o dată pe săptămână. Pe lângă faptul că ajută la fixarea ojei şi protejează unghia, datorită uleiurilor Omega ajută la creşterea unghiei. Dacă cineva se întreabă de ce avem nevoie de uleiuri pentru unghii ca aceasta să crească mai repede, vă spun eu, că unghiile subţiri, casante, chinuite după experiențe cu gel, nu prea mai cresc şi au nevoie de un mic ajutor.

Review Grow Beautiful L’Oreal Paris

Testul 3M – aşa cum specificam şi mai sus se usucă rapid, se aplică uniform pe unghie şi lasă un aspect natural, un pic strălucitor.

Testul 8H – rezistă la splătat vase, bineînţeles să nu se facă abuz, iar unghia îşi păstrează strălucirea şi după 8 ore.

Testul 24H – nu pot spune că am văzut o îmbunătăţire imediată, dar pot spune că nu m-au mai durut unghiile după aplicarea bazei Grow Beautiful de la  L’Oreal Paris.

Testul TF – sunt mai mult decât mulţumită de această bază, efectiv mi-a salvat unghiile şi nu lipseşte din rutina mea săptămânală. De fiecare dată când îmi fac manichiura, singură acasă, aplic baza. apoi oja.

Eu am avut mereu unghii moi care se exfoliau. Singurul moment în care unghiile mele au depăşit lungimea de 1 cm a fost atunci când purtam gel şi nu credeam că voi mai apuca ziua în care să am unghii lungi fără gel. În prezent mă bucur de unghii lungi, tari şi rezistente la treburile casnice.

Recomand acest produs, eu l-am achiziţionat la preţul de 18 ron dintr-un raion de produse cosmetice de la L’Oreal Paris din Auchan din Iaşi. Preţurile online am văzut că variază, dar vă garantez că este o investiţie care merită.