La sfârșitul lui noiembrie 2016 vă povesteam că m-am bucurat de o sedință de remodelare corporală la Elite Beauty Clinic Iași. Astăzi am decis să împărtășesc cu voi rezultatele avute după încă patru ședințe. După prima ședință din noimebrie, am revenit aproape la limită, după 14 zile la un set de patru ședințe și o sedință de drenaj limfatic realizat cu Lymphastim.

Ședința de drenaj limfatic a durat o oră și a fost mai mult decât relaxantă. Pe parcursul acesteia am putut să citesc liniștită o carte și să mă bucur de presoterapia realizată de aparat. Am mai făcut un drenaj limfatic la Brasov, în vacanța prelungită de 1 decembrie, dar acesta a fost realizat manual.

Ca și efect imediat, vă pot spune că am eliminat mai multă apă, decât de obicei și acest lucru l-am observat la cântar. Lymphastim acționează pe 5 direcții diferite asupra corpului, astfel:

 • Muschi – presiunea exercitat[ prin intermediul undelor ajută la relaxarea muschilor și la reducerea excesului de lichide cu reziduuri metabolice;
 • Sprijin al sistemului circulator prin presiunea aplicată pe venele periferice;
 • Piele prin îmbunătățirea sistemului circulator sângele este mai bine oxigenat și pielea își schimbă aspectul îmbătrânit;
 • Sistem digestiv prin masarea zonei abdomenului, acesta se relaxează și tractul digestiv lucrează în paramentrii normali;
 • Sistem limfatic prin activarea circulației de-a lungul vaselor limfatice, ceea ce ajută la colectarea și eliminarea toxinelor din sânge.
Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic

După fiecare ședință am pierdut între 0,5 cm și 1 cm, ceea ce nu a putut decât să mă bucure foarte mult. Deși greutatea mea a variat destul de mult, în ultima lună fiind aproape o diferență de 1 kilogram în plus față de prima ședință, la centimetrii acest lucru nu s-a observat. Motivul a fost clar Exilis Elite, care lucrează asupra organismului și după procedură, nu doar în timpul acesteia.

Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic prima ședință

 • circumferință abdomen sus 79.5 cm / circumferință abdomen jos 97.5 cm,
 • circumferință abdomen sus 79.5 cm / circumferință abdomen jos 97 cm.

Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic a II-a ședință

La sedința a II-a am venit cu un plus foarte mare ca și centimetrii, eram foarte balonată în acea zi. Am plecat de la 80 cm în partea superioară a abdomenului și 99 cm în partea inferioară, iar după sedința de remodelare, la partea inferioară a abdomenului am ajuns la 98 cm, iar cea superioară a rămas la 80 cm.

Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic a III-a ședință

 • circumferință abdomen sus 80 cm / circumferință abdomen jos 97 cm,
 • circumferință abdomen sus 79.5 cm / circumferință abdomen jos 97 cm.

Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic a IV-a ședință

Ultima ședință a fost în data de 28 decembrie 2016, după sărbători. Mă așteptam să am câțiva centimetrii în plus în zona abdomenului, dar am fost suprinsă să văd că am reușit să mă mențin și chiar să scad un pic.

 • circumferință abdomen sus 79 cm / circumferință abdomen jos 97 cm,
 • circumferință abdomen sus 78.5 cm / circumferință abdomen jos 96.5 cm.

***

Eu sunt foarte mulțumită de rezultate, în partea superioară a abdomenului am pierdut 1.5 cm și pot spune că rezultatele au fost mai bune după drenajul limfatic. Se recomandă pentru această procedură ca drenajul limfatic să fie realizat săptămânal pentru obținerea rezultatelor dorite.

În cadrul clinicii sunt și rezultate mult mai frumoase decât ale mele, dar, contează foarte mult și alimentația și tipul de grăsime acumulată în zona abdomenului.

Intenționez să revin în primăvară pentru încă o serie de proceduri, momentan las 3 luni de pauză, așa cum este și indicat și abia după trei luni voi reveni pentru a îmi lucra și „aripioarele” și nu doar abdomenului. Până atunci, vă recomand cu mare drag și încredere Elite Beauty Clinic și aștept cu interes părerile voastre. Keep in touch!