Astăzi voi face un review pentru Salicylic Acid Spray SECOM. Un spray care l-am ales din cadrul SECOM Iași, prin campania BuzzStore, alături de încă două alte produse French Green Clay SECOM și Pure Grapeseed Oil SECOM.

salicylic acid spray secom review by Bianca Ionel

Salicylic Acid Spray SECOM – ambalaj

Salicylic Acid Spray este o formulă pe bază de acid salicilic (ingredient folosit pentru prepararea aspirinei), îmbogățit cu argint coloidal, uleiuri vegetale și fitoextracte cu proprietați antimicrobiene. Este dedicat tipului de ten gras, acneic, dar în același timp și sensibil.

Ingrediente Salicylic Acid Spray SECOM

Apă purificată, etanol, acid salicilic, L-Arginină, L-Lizină, argint coloidal, Lavandă, camfor, Arbore de ceai, Mentă;

salicylic acid spray secom review bianca ionel ingrediente

Salicylic Acid Spray SECOM ingrediente

Gramaj: 237 ml;

Parabeni: nu;

Nu e prima oară când folosesc un produs ce are ca scop tratarea zonelor cu probleme. Am folosit diferite produse, tot fără parabeni, pentru a tempera excesul de sebum. Acesta este primul produs de tip spray și am să vă povestesc în următoarele rânduri experiența mea, cu acesta.

Salicylic Acid Spray SECOM – teste și impresii personale

Testul 3M 

Spray-ul este foarte mare, motiv pentru care mi-a fost dificil să pulverizez pe față și frică, pentru că nu voiam să ajungă în zona ochilor. Drept urmare, am ales să pulverizez pe deget și apoi să aplic pe nas, bărbie și zonele cu tendință acneică. Pe spate și piept se aplică foarte ușor. Este absorbit rapid în piele și nu lasă urme. Are un miros destul de ciudat, dar e ceva normal pentru produsele fără parabeni.

Testul 8H

Am aplicat spray-ul dimineața și l-am lăsat să intre în piele. Apoi, mi-am continuat ritualul de machiaj cu produsele pe care le folosesc zilnic. Am observat că zonele cu exces de sebum nu au mai strălucit după 4 ore și am convingerea că spray-ul de la Secom a fost motivul.

Testul 24H

Am aplicat și seara, pe tenul curat spray-ul. Mi-a fost un pic teamă să nu îmi usuce tenul prea mult. Primisem o avertizarea privind această posibilitate de la domnișoara din cadrul farmaciei Secom din Iași, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Dimineața tenul meu nu era nici prea uscat, nici deshidratat. Așadar, pot spune că a trecut cu brio primele trei teste.

Testul TF Salicylic Acid Spray SECOM

Acest spray de la Secom a devenit parte din rutina mea zilnică. Am ales totuși să îl aplic doar seara, de două ori pe zi fiind totuși prea mult pentru mine. Tenul meu este gras, are unele probleme, dar simt că nu are nevoie de două aplicări.

Recomand Salicylic Acid Spray SECOM. Pentru față posibil să fie dificil de utilizat la început, totuși ei au și un Roll-on care se pretează mult mai bine pentru zona feței. Spray-ul este mai indicat pentru piept, spate și umeri, acolo unde este cazul. Dacă ai folosit și tu acest spray de la SECOM, te invit să îmi împărtășești din experiența ta.


Dacă vrei să testezi și tu produse prin intermediul BuzzStore, te invit să îți faci cont aici.