În ultima perioadă am încercat diferite șampoane uscate, iar acest articol va fi despre un șampon uscat Kallos Go Go. L-am achiziționat de la un magazin dedicat cu produse Kallos în urma unor recenzii pozitive citite pe diferite bloguri. Am auzit despre el că ar fi un produs bun, foarte asemănător cu Batiste, la un preț foarte mic, 10 lei. Am mai folosit produse pentru îngrijirea părului de la Kallos, în general măști pentru păr sau tratamente.

Șampon uscat Kallos Go Go ingrediente

Butane, Alcohol, Propane, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Isobutane, Distearyldimonium Chloride, Parfum.

Gramaj: 200 ml

Șampon Uscat Kallos Go Go

Șampon Uscat Kallos Go Go

Șampon uscat Kallos Go Go teste

Prima mea interacțiune cu șamponul uscat Kallos Go Go a fost și ultima. Are un miros foarte puternic, pe care eu nu-l suport și e foarte prăfos. După aplicarea lui de la 20 centimetrii distanță, așa cum este recomandat, am simțit că mă sufoc și nu mai pot respira. În tot aerul din jurul meu era un praf alb și înecăcios.

Zonele pe care am aplicat șamponul uscat Kallos Go Go au avut aspect umed după aplicare. Este primul șampon uscat testat de mine care se comportă în acest fel. Pentru a vedea efectul, trebuie să aștepți aproximativ 10 minute. După acest timp, părul se usucă, dar praful aplicat este vizibil. Chiar dacă pieptăn sau scutur părul acesta tot arată mătuit. Cum nu poți să aproximezi de la prima aplicare dacă ai pulverizat șampon uscat pe toată suprafața necesară, vei fi nevoită să mai aplici încă o dată. La final, părul va avea o tentă ușor grizonată și se va observa clar că ai folosit un șampon uscat.

După multe minute în care am apelat la toate soluțiile pentru a elimina urmele de șampon uscat din păr, acesta a arătat cât de cât bine. Îi oferă și volum, iar efectul său ține pe parcursul întregii zile. Din acest punct de vedere, nu am ce să-i reproșez.

Pentru mine, șamponul uscat Kallos Go Go nu este o alegere inspirată. Nu mă declar mulțumită de el și nu îl voi mai achiziționa. Posibil să existe persoane mulțumite de el, depinde foarte mult de fiecare. Dacă doriți ceva ieftin îl puteți încerca. Pentru mine, până în momentul de față, cel de la Elseve rămâne preferatul meu.

Voi ați folosit acest șampon uscat? Aștept impresiile voastre în comentarii. Keep in touch!