Recent am descoperit un nou șampon uscat L’Oreal Paris Elseve și m-am gândit să împărtășesc și cu voi impresiile mele despre el. L-am achiziționat la finalul lui ianuarie 2017 din Carrefour. Nu eram în căutarea unui șampon uscat, dar m-a atras și am zis să-l încerc. Până acum am mai încercat încă trei șampoane uscate, dar m-am întors mereu la cel de la Batise.

Șampon Uscat L'Oreal Paris Elseve bianca ionel blog

Șampon Uscat L’Oreal Paris Elseve, Argile Extraordinaire

Șamponul uscat face parte din noua gamă lansată de L’Oreal Paris, Argile Extraordinaire. Această gamă vine cu încă trei produse, pe lângă șamponul uscat, toate pe baza de trei argile: albă, albastră și verde.

Șampon uscat L’Oreal Paris Elseve – ingrediente

1181029, Isobutane, Alcohol Denat., Aluminum Starch Octenylsuccinate, Isopropyl Myristate, Calcium Carbonate, Aqua / Water, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Hyaluronate, Argilla / Magnesium Aluminum Silicate, Dimethicone, Dimethiconol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Montmorillonite, Propylene Carbonate, Kaolin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Disteardimonium Hectorite, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Parfum / Fragrance, F.I.L. C181884/1,

Gramaj: 150 ml;

Șampon uscat L’Oreal Paris Elseve și argilele din componeța sa
  1. Argila albă este un produs mineral natural, un purifiant ce curăță pielea, dar și absoarbe impuritățile și secrețiile în exces.
  2. Argila albastră este cunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente argile din lume, datorită concentratului mare de minerale și oligoelemente, fiind folosită foarte des în tratamente pentru căderea părului
  3. Argila verde este folosită cel mai des în măștile pentru tenul gras sau mixt, dar fiind bogată în săruri minerale și având în componența sa o cantitate mare de fier este un bun aliat al tratamentelor pentru păr.
Șampon Uscat L'Oreal Paris Elseve, gama Argile Extraordinaire bianca ionel review

Șampon Uscat L’Oreal Paris Elseve, gama Argile Extraordinaire

Șampon uscat L’Oreal Paris Elseve – teste

Ca orice șampon uscat se aplică pe rădăcina părului de la o distanță de 30 cm, după o agitare a tubului. Primul lucru pe care l-am observat a fost faptul că nu lasă urme albe pe păr. De asemenea, mirosul său este unul foarte delicat și deloc deranjant. După aplicare, șamponul uscat L’Oreal Paris Elseve are nevoie de un timp de acționare de 2-3 minute. O să observați cum grăsimea din păr este absorbită și abia după puteți să vă coafați părul după bunul plac. Acest șampon uscat L’Oreal Paris de la Elseve nu încarcă părul și nu îl lasă mătuit.

Before&After Elseve Șampon Uscat

Before&After Elseve Șampon Uscat

Singurul minus al acestui produs ar fi faptul că nu oferă volum părului. Tot ce face șamponul uscat L’Oreal Paris Elseve este să absoarbă excesul de sebum din păr. Trecând peste partea cu volumul, acest șampon uscat L’Oreal Paris Elseve m-a cucerit. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că nu îmi încarcă părul și nu îl lasă mat, deși absoarbe foarte bine grăsimea din păr.

Dincolo de faptul că îmi doresc să îmi prelungesc timpul dintre spălări cu o zi, îmi doresc să nu se vadă că folosesc un astfel de produs. Cam tot ce am folosit până acum lăsa urme pe păr și îl făcea mat la rădăcini.

***

Voi ați folosit acest Șampon uscat L’Oreal Paris Elseve? Aștept părerile voastre despre el în comentarii.