Vara e anotimpul care te ajută să supui orice cosmetice la teste pe care în restul anotimpurilor nu apuci și astăzi vă voi povesti despre experiența mea cu mascara Sexy Pulp noir extreme de la Yves Rocher. Cu siguranță, multe dintre voi aleg un machiaj cât mai natural pe timp de vară. O cremă cu protecție solară, un BB Cream sau CC Cream, rimel și ruj, nu-i așa?

Vara avem nevoie de cele mai bune produse care să reziste fie la temperaturi peste 30°C, fie la piscină sau la sală. Nu mă consider o persoană activă. Totuși, dacă ar fi să trag linie la final la zi, ajung concluzia că nu prea stau pe acasă. Din acest motiv machiajul meu trebuie să reziste de dimineața de la 08:00 până seara la 21:00 sau chiar 22:00.

La începutul lui iunie am intrat în contact prima data cu noul rimel de la Yves Rocher, Sexy Pulp noir extreme. Am mai avut unul acum un an sau doi, tot de la Sexy Pulp pentru volum cu care m-am împăcat foarte bine. Din acest motiv am fost mai mult decât deschisă în testarea celui nou apărut.

Sexy Pulp mascara noir extreme | Yves Rocher | Teste

Primul test de rezistență a rimelului Sexy Pulp noir extreme a fost la munte, mai exact prin munții Rodnei. A fost vânt, soare, zăpadă și ca în reclama la fixativ, rimelul a rezistat. Nu s-a strâns, nu a curs și și-a păstrat intensitatea de dimineața până seara.

Machiaj cu rimel Sexy Pulp - noir extreme Yves Rocher | escapada la munte

Machiaj cu rimel Sexy Pulp – noir extreme Yves Rocher | escapada la munte

După escapada la munte, rimelul a ajuns și la sală. Și nu doar o dată, ci de mai multe ori. Dacă fondul de ten dadea semne de ducă și creionul pentru sprâncene la fel, rimelul a rezistat vitejește chiar și două ore de antrenament.

Machiaj cu rimel Sexy Pulp - noir extreme Yves Rocher

Machiaj cu rimel Sexy Pulp – noir extreme Yves Rocher

Bineînțeles, rimelul Sexy Pulp noir extreme nu a fost doar supus la răbzoi cu soarele și transpirația, ci a fost și purtat la serviciu sau la diverse evenimente. Cert e că în toate situațiile s-a descurcat cu brio, iar la finalul zilei nu a dat nici un semn de oboseală.

Sexy Pulp mascara noir extreme | Yves Rocher | impresii

Dacă pozele de mai sus v-au făcut să vă gândiți că am gene lungi și orice rimel aș alege efectul ar fi același, am să vă spun că nu e așa. Nu am fost înzestrată cu gene luni, curbate și dese, din păcate. Sunt posesoarea unor gene scurtuțe, deloc curbate și deschise la culoare. Rimelul de care am eu nevoie în general trebuie să fie 5 în 1. Am nevoie de un rimel care să nu încarce, dar să alungească, în același timp să ofere volum și să curbeze genele și la final să reziste cât mai mult.

Before and After Sexy Pulp Rimel Yves Rocher

Before and After Sexy Pulp Rimel Yves Rocher

În poza de mai sus aveți efectul pe care l-am obținut cu o singură aplicare a rimelului Sexy Pulp noir extreme de la Yves Rocher pentru ochiul din stânga. Cel din dreapta este nemachiat și se poate observa ușor faptul că nu am gene de poveste.

În general îl aplic de două ori și pot obține rapid un efect de gene false. Îmi place foarte mult că se usucă repede pe gene și în acest fel nu mă murdăresc dacă genele se lipesc de partea de sus a pliului. Am mai pățit să am un mascara care alungește, dar în același timp se usca greu și mereu eram cu machiajul pătat de rimel.

Bianca Ionel - Make-up cu rimel Sexy Pulp Noir Extreme - Yves Rocher

Bianca Ionel – Make-up cu rimel Sexy Pulp Noir Extreme – Yves Rocher

De ce recomand rimelul Sexy Pulp noir extreme de la Yves Rocher?

În primul rând recomand rimelul Sexy Pulp noir extreme pentru că nu conține nici parfum, nici parabeni. Conține un pigment natural din cărbune, este testat oftalmologic și chiar oferă un negru intens.

În alt doilea rând eu am rămas impresionată de rezistența acestuia. Nu curge, rezistă la căldură, transpirație, apă, soare și ploaie. Nu se strânge pe gene și nici nu lasă efectul de gene prea încărcate.

Mascara Sexy Pulp Noir Extrême

Mascara Sexy Pulp Noir Extrême

Pe lângă toate acestea, periuța special realizată pentru volum, ajută și la curbarea genelor. Așa cum am specificat și mai sus, se usucă rapid și sunt suficiente două aplicări pentru a obține efectul dorit, de gene false.

Deși a rezistat cu brio la toate testele mele, se demachiază foarte ușor. Eu folosesc un demachiant bifazic, special pentru ochi de la Kueshi.


Acestea fiind spuse, vă invit să îmi spuneți care este rimelul nelipsit din gentuța voastră în această vară ce a rezistat tuturor provocărilor la care l-ați supus. Este cumva Sexy Pulp Noir Extreme sau altul? Keep in touch!