Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, dar asta nu mă împiedică să fac o ultimă recenzie pe anul acesta despre Spectrum Of Stars Eyeshadow de la Teeez Cosmetics, culoarea Bleached Jeans. Fardul l-am primit în cutia a treia de la Pick N Dazzle și am fost foarte surprinsă de culoare, pentru că în ziua respectivă eram îmbrăcată într-o nuanță aproape identică de cea a fardului.

Spectrum Of Stars Eyeshadow Teeez Cosmetics Review Bianca Ionel

Spectrum Of Stars Eyeshadow Teeez Cosmetics

Fardul este disponibil în 18 culori, de intesități diferite și cu reflexe diferite, ușor metalice. Ca și textură e ușor cremos, la fel ca și Island Palette EyesShadow Teeez Cosmetics, se aplică foarte ușor și nu ai nevoie de o cantitate mare de produs. Bleached Jeans are reflexe reci, dar și calde, spre mov. Ambalajul din nou suprinde prin coloare, dar și prin formă. Cel din carton dur este pătrat, iar fardul se află într-o cutiuță sferică.

Spectrum Of Stars Eyeshadow Teeez Cosmetics

Spectrum Of Stars Eyeshadow Teeez Cosmetics – ambalaj spate

Ingrediente: Nylon-12, Polyethylene, Talc, Lauroyl Lysine, Zinc, Stearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bis-digylceryl Polyacyladipade-2, Isostearyl Isostearate, Octydodecyl Stearoyl Stearate, Diisostearyl Malate, Ethylhexys Palmitate, TTrimethylsiloxy Hey Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Argan Oil, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Mica, White No. 21 CI 77891, Red No. 27 Ci 77491, Yellow No. 19 Ci 77492, Carbon Black Ci 77266, Black No. 16 Ci 77499, Ultramarine Blue Ci 77027, Chromium Oxide Green CI 77288, Hydrated Chrome Oxide Green CI 77289, Blue No. 15 Ci 77510, Carmine Ci 75470, Yellow No. 9 Ci 19840, Blue No. 3 Ci 42090, Red No. 10 Ci 15850:1, Red No. 27 Ci 45410:2, Red No. 9 Ci 16035.

Gramaj: 2 grame

Preț: 23 USD pe siteul teeezcomestic.com

Testul 3M: Până nu am aplicat fardul pe pleoape nu știam la ce să mă aștept de la acea culoare. Mă așteptam să fie un albastru deschis, care duce cu gândul la Frozen, dar am realizat imediat că este un albastru ce capătă reflexe diferite în funcție de cum bate lumina și de ce culori adaug lângă el. Cu cât aplici mai mult produs, cu atât reflexele sunt mai puternice.

Testul 8H: Fardul rezistă pe pleoape până la 12 ore, și pe măsură ce trec orele reflexele par să devină tot mai interesante. De multe ori am ajuns seara acasă și nu voiam să mă demachiez, pentru că îmi plăcea foarte mult cum arată pe pleoape.

Testul TF: Eu sunt fan produse care rezistă. Ziua mea începe la 7 dimineața și se încheie pe 8-9 seara. Nu am timp de retușuri ale machiajului, motiv pentru care caut produse care să reziste. Spectrum Of Stars Eyeshadow rezistă și arată impecabil.

Vă prezint mai jos un machiaj realizat cu Spectrum Of Stars Eyeshadow – Bleached Jeans, cu mențiunea că nu sunt make-up artist de meserie. În caz că ați uitat, sunt web developer 🙂

MakeUp Spectrum-Of Stars Eyeshadow TeeezCosmetics

MakeUp Spectrum Of Stars Eyeshadow TeeezCosmetics

MakeUp Spectrum Of Stars Eyeshadow Teeez Cosmetics

MakeUp Spectrum Of Stars Eyeshadow Teeez Cosmetics

Produse folosite pentru MakeUp:

  • Fond de ten – Rimmel Stay Matter Yvory,
  • Pudră – Rimmel Stay Matte Transparent,
  • Lipgloss – Golden Glow Lipgloss, Teeez Cosmetics,
  • Creion pentru sprâncene  Couleurs Nature Yves Rocher – bej deschis,
  • Fard sprâncene – Trusă pentru sprâncene The ONE,
  • Fard pleoape – colț interior – Island Palette EyesShadow Teeez Cosmetics – Beautiful Day, colț exterior – Spectrum Of Stars Eyeshadow – Bleached Jeans,
  • Eyeliner – colț interior – Cloud Nine Eyeliner, Aero Blue de la Teeez Cosmetics, exterior – creion pentru ochi, Rimmel London ScandalEyes,  culoarea mov,
  • Rimel – Desert Metals Mascara Teeez – Skinnydip.

Am pățit să fiu întrebată pe parcursul unei zile dacă mi-am schimbat machiajul, lucru care m-a amuzat teribil, dar mi-a și plăcut. Pentru cele care nu suportă monotonia, colecția Spectrum Of Stars Eyeshadow de la Teeez Cosmetics poate fi o achiziție ideală. Machiajul vostru va varia în funcție de lumină, dar și de modul în care oxidează produsele pe care le aplicați ca și bază pentru machiaj. Vă recomand cu drag acest produs.

Nu uitați să îmi lăsați impresiile voastre într-un comentariu. Keep in touch!