Astăzi am să vă prezint un tuș pentru ochiCloud Nine Eyeliner, Aero, de la Teeez Cosmetics, primit în cutia a II-a din cadrul Pick N Dazzle. După cum bine știți sunt o mare iubitoare de tușurilor pentru conturarea ochilor și rar îmi realizez un machiaj al ochilor fără tuș. Am început să renunț la banalul negru și cochetez și cu alte culori. Alegerea celor de la Pick N Dazzle a fost una foarte inspirată, în momentul în care mi-au trimis tușul pentru ochi, într-o nuanță de albastru.

Ca de fiecare dată cei de la Teeez Cosmetics impresionează prin design-ul produselor din gama lor, de la cutie până la ambalajul produsului.

Design ambalaj tuș pentru ochi - Teeez Cosmetics review bianca ionel

Design ambalaj tuș pentru ochi – Teeez Cosmetics

Ingrediente Tuș pentru ochi – Teeez Cosmetics

Aqua, Mica, Polyethylene Terephthalate, Pvp, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., Synthetic Fluorphlogopite, Acrylates Copolymer, Zinc Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Cobalt Titanium Oxide, Phenoxyethanol, Simethicone, Polyurethane-11, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Phenethyl Alcohol, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Undecylenoyl Glycine, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77288 (Chromium Oxide Greens), Ci 77289 (Chromium Hydroxide Green), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77000 (Aluminium Powder), Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77742 (Magnanese Violet), Ci 77510 (Ferric Ferrocyanide), Ci 75470 (Carmine), Ci 42090 (Blue 1 Lake).

Tuș pentru ochi - Teeez Cosmetics review bianca ionel

Tuș pentru ochi – Teeez Cosmetics

Tuș pentru ochi – Teeez Cosmetics – teste

Testul 3M – Deși trasez zilnic linii cu ajutorul eyeliner-ului de tip stilou, aplicarea acestui tuș mi-a dat câteva bătăi de cap. Prima aplicare a fost un adevărat chin. În momentul în care tușul s-a uscat pe pleoape, mi-am dat seama că am aplicat prea mult. M-am demachiat și am aplicat din nou. De data această am avut grijă să șterg surplusul de tuș de pe vârful aplicatorului și apoi să trasez linia dorită.

Pensulă tuș pentru ochi - Teeez Cosmetics review bianca ionel

Pensulă tuș pentru ochi – Teeez Cosmetics

Ca și textură este foarte cremos și se întinde ușor. E nevoie de multă precizie și siguranță în aplicarea lui. Dacă alegeți să-l aplicați cu o pensulă pentru eyeliner, tot procesul va fi mult mai ușor. Din punctul meu de vedere, pensula acestui tuș este un pic prea mare pentru a crea ușor liniile dorite. Cel puțin, eu am întâmpinat dificultăți.

Testul 8H – Dacă aplicați o cantitate prea mare de tuș, acesta nu va rezista mai mult de 2 ore. Dacă aveți grijă cu surplusul de produs, puteți ajunge să-l purtați chiar 4-5 ore, dar nu mai mult. Ca și rezistență, din start diferă de un tuș tip stilou.

Vârf Pensulă Tuș Teeez Cosmetics review bianca ionel

Vârf Pensulă Tuș Teeez Cosmetics

Testul 24H – Nu este un tuș care să reziste o zi întreagă. Este ideal pentru un machiaj de 4-5 ore.

Testul TF – Culorile sale metalice sunt foarte frumoase și poți realiza un machiaj de efect foarte rapid. Din păcate, poate fi purtat doar la evenimente ce nu au durată mai mare de 5 ore.

Tuș pentru ochi – Teeez Cosmetics impresii personale

Se demachiază ușor și nu lasă urme albastre sau violete, ca tușul de ochi de la The ONE, versiunea albastră. Dacă ar fi să mă întrebați ce aleg dintre cele 2, l-aș alege pe cel de la The ONE, pentru simplul fapt că rezistă mai mult.

Tușul pentru ochi de la Teeez Cosmetics este disponibil în 12 culori, toate metalice, la prețul de 23 USD pe site-ul brandului. Dacă dozați cantitatea de tuș astfel încât să nu fie prea multă, vă puteți bucura de un look ușor metalic aproximativ 5 ore.

Machiaj Tuș pentru ochi Teeez Cosmetics review Bianca Ionel

Machiaj Tuș pentru ochi Teeez Cosmetics

Este un tuș care se usucă foarte repede pe pleaopă și nu riscați să vă murdăriți machiajul. Ca și compoziție, nu conține parabeni și nici silicon. Cei de la Teeez Cosmetics oferă în general produse foarte bune și foarte rezistente, până acum am fost mai mult decât încântată de ele și vi le recomand cu mare drag.

Machiaj vedere laterală tuș pentru ochi Teeez Cosmetics review bianca ionel

Machiaj vedere laterală tuș pentru ochi Teeez Cosmetics

Voi ați folosit acest tuș? Aștept cu interes părerile voastre!