După postarea despre Desert Metals Mascara de la Teeez, am primit o serie de întrebări legate de produsele de make-up folosite în pozele din articol, motiv pentru care am decis să vorbesc astăzi despre un tuș stilou pentru pleope de la The ONE – Oriflame.

tus stilou creion the one pentru ochi bianca ionel review oriflame

Tuș Stilou The One Oriflame

Am să vă dezvălui faptul că îl folosesc din 2014 în varianta black. Recent mi-am achiziționat unul și blue. El este disponibil în patru culori, pe lângă cele două menționate, ar mai fi brown și grey.

Tușul stilou pentru pleoape de la The One promite rezistență și aplicare ușoară

Ingrediente: AQUA, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, GLYCERIN, LAURETH-21, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, POTASSIUM SORBATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM DEHYDROACETATE, C11-15 PARETH-7, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, TETRASODIUM EDTA, CI 77266 (NANO), CI 42090, CI 28440, CI 19140, CI 17200, CI 45410, CI 61570, CI 16035

Pret: 32,90 LEI

În cele ce urmează, am să vă povestesc din experiența mea cu cele două tușuri stilou pentru pleoape The One și voi puncta acolo unde sunt diferențe între cel negru și cel albastru.

Tuş stilou pentru pleoape The ONE – supus la teste

Testul 3M – Dacă ai mâna formată, aplicarea tușului este foarte ușoară, poți obține linii de un negru intens foarte subțiri, dar și groase. Eu am fost foarte încântată de vârful subțire al tușului și de efectul obținut. Mai jos este o poza a tușului albastru, după aproximativ 3 folosiri, pentru a vă putea face o impresie asupra vârfului acestuia.

Vârf tuș stilou The One

Vârf tuș stilou The One

Testul 8H – Surprinzător sau nu, tușul rezistă și mai mult de 8 ore, nu se întinde, nu se strânge, nu se usucă. Culoarea rămâne intensă și rezistă chiar și la temperaturi ridicate.

Testul 24H – Mai mult de 15 ore nu am rămas machiată cu tușul-stilou de la The One, dar în cele 15 ore a rezistat cu brio pe pleoape.

La demachiere, cel negru se îndepărtează foarte ușor, în schimb cel albastru dă ceva bătăi de cap. După o demachiere corespunzătoare, cel albastru lasă urme violete în locul în care a fost aplicat. Aici, cel albastru are un minus mare.

Testul TF – Așa cum am precizat și la începutul articolului tușul negru îl folosesc din 2014 și am rămas fidelă lui. Cel albastru din cauza urmelor lăsate pe piele după demachiere mi-a dat de gândit, și nu cred că îl voi mai achiziona pe viitor.

Tuș stilou pentru pleoape The ONE și rezistența în timp

Să vorbim și despre ce se întâmplă cu vârful tușului în timp. Evident, se tocește și treptat se usucă. Nu am numărat niciodată de câte ori îl folosesc până îl arunc, dar vă pot spune că în general, undeva la 3 luni, îmi achizionez unul nou.

Mai jos puteți observa 4 tușuri și în funcție de numărul lor vă voi spune și timpul de folosire.

tus stilou the one review bianca ionel blog rezistenta in timp oriflame

Gama The One – Tuș Stilou

  • Tușul cu numărul 1 are o vechime de aproximativ 3 luni. Îl mai folosesc în momentele în care îmi doresc linii mai groase.
  • Tușul cu numărul 2 cel albastru, aproape nou, supus doar la 3 folosiri.
  • Tușul cu numărul 3  are aproximativ o lună de folosire zilnică, încă și-a păstrat vârful subțire.
  • Tușul cu numărul 4 e cel mai vechi. Are în jur de 5 luni, se poate observa cu ușurință vârful tocit, aproape uscat. El e cel care a părăsit această reuniune la finalul sesiunii foto.

Tuș stilou pentru pleoape The ONE varianta black o recomand cu drag tuturor celor care vor să aibă în portfard un tuș care să facă față și pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară. Cel albastru, din păcate, nu îl pot recomanda, datorită urmelor lăsate după demachiere.

Tu ce tuș pentru pleoape folosești? Lasă-mi răspunsul tău într-un comentariu și nu uita să dai un share acestui articol dacă ți-a fost util. Keep in touch!