Ziua de 13 februarie aduce lansarea unui produs, Ultrashine Lipgloss Melkior  ce a ajuns la mine în varianta Sirena sau mai bine spus, în culoarea anului Pantone Ultra Violet.

Ultrashine Lipgloss Melkior – cum și unde îl purtăm?

Dacă te-a speriat culoarea acestui lipgloss am să-ți spun că este una foarte caldă, chiar pastelată. În funcție de cantitatea pe care o aplici pe buze poți obține diverse look-uri.

Nunata Sirena UltraShine Lipgloss Melkior

Nunata Sirena UltraShine Lipgloss Melkior

Dacă aplici un singur strat poți obține o strălucire lejeră, de primăvară și cu o tentă glamour.

Dacă aplici două straturi, deja impactul este mai mult mare, dar culoarea nu este deloc țipătoare. Îmi place foarte mult faptul că își schimbă culoarea în funcție de cum cade lumina. Cred că într-o lumină difuză sau la o întâlnire romantică pentru 14 februarie ar fi mai mult decât perfect.

Make-up în care am folosit Ultrashine Lipgloss Melkior Sirena

Make-up în care am folosit Ultrashine Lipgloss Melkior Sirena

Bineînțeles, că m-am gândit și varianta în care acest lipgloss ar putea completa un look și ar fi bun de aplicat peste un ruj. Să presupunem că ești pe fugă și de la serviciu trebuie să ajungi la un eveniment. Pentru a schimba un make-up simplu de zi, tot ce trebuie să faci este să aplici un strat de Ultrashine Lipgloss Melkior peste rujul pe care îl porți și gata! Ai un machiaj nou și cu siguranță de impact.

Se poate aplica peste rujurile mate pentru a crea iluzia de buze mai pline sau se poate aplica direct pe buze, pentru un plus de stralucire. Tu decizi ce vrei să obții!

Ultrashine Lipgloss Melkior ingrediente

După cum bine mă știți nu trece nici un produs prin mâinile mele fără să vă povestesc din ce ingrediente este făcut.

Polyglyceryl-3 Diisostearate, Triisodecyl, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Polyglyceryl-2 Disperate/IPDI Copolymer, Silica Dimethyl Silylate, Mica, Dextrin Palmitate/Ethylhexanoate, Diisostearyl Malate, Ethylenediamine/Hydrogenated Dimer Dilinoleate Copolymer Bis-Di-C14-18 Alkyl Amide, Aroma, Caprylyl glycol, Tocopheryl acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tin Oxide, CI 77891, CI 77510, CI 75470.

Ultrashine Lipgloss Melkior este în proporție de 80% din ingrediente fară risc de daună și doar 20% dintre ingrediente au risc de daună mediu.

Ultrashine Lipgloss Sirena Melkior

Ultrashine Lipgloss Sirena Melkior

Lipglossul rezistă aproximativ 2 ore dacă nu mâncați nimic. În cazul meu atâta a rezistat. Sunt curioasă dacă mai sunt și alte nuanțe sau Sirena e singura. Îmi place mult culoarea aceasta, doar că nu prea mă prinde. Cel puțin, asta e părerea mea.

Aplicator Lipgloss UltraShine Melkior

Aplicator Lipgloss UltraShine Melkior

Lipglossul oferă strălucire extremă datorită particulelor sclipitoare. Este luminos și are o aromă delicioasă. De asta e și greu de ținut pe buze. De asemenea, are o textură ușoară. Are un aplicator în formă de diamant, cu o textura foarte placuta, ceea ce face aplicarea fină și ușoară.


Aștept impresiile voastre despre Ultrashine Lipgloss Melkior în comentarii. Keep in touch!