La începutul lui martie DM Box România a lansat prima cutie cu produse despre care am scris aici, iar acum la începutul lui august o nouă cutie. Luând în calcul frecvența cu care apar cutiile tind să cred că sunt cumva de sezon. Cea din martie ar fi cutia primăverii, iar cea de acum cutia verii.

Unboxing DM Box România | August | produse preferate

Cutia DM Box România din luna august conține 8 produse de la diferite branduri ce pot constitui ușor strictul necesar pentru vară când vine vorba de make-up și hairstyle.

Șampon uscat SCHWARZKOPF GOT2B Extra Fresh la 200 ml este un produs nou lansat pe care l-am și testat chiar din prima zi în care am luat cutiuța. Pentru primul test mi-a lăsat o impresie destul de bună, dar îl voi supune la mai multe și voi reveni cu o recenzie detaliată asupra lui.

Șampon Uscat - DM Box România August

Șampon Uscat SCHWARZKOPF GOT2B Extra Fresh – DM Box România August

Cremă CC matifiantă din gama Gerovital Stop Acnee, 30 ml, din nou un produs proaspăt lansat de Farmec alături de alte produse destinate îngrijirii tenului cu probleme. Am deja kit-ul de îngrijire de la Farmec și crema CC matifiantă era tot ce mai lipsa pentru a avea setul complet.

CC Cream Farmec Gerovital - DM Box Romania

CC Cream Farmec Gerovital – DM Box Romania

Ruj Revlon Ultra HD într-o culoare foarte îndrăzneață, dar numai bună de purtat vara. Până acum nu am folosit nici un ruj de la Revlon, dar am citit destul de multe review-uri pozitive.

Ruj Revlon Ultra HD - DM Box Romania

Ruj Revlon Ultra HD – DM Box Romania

Am început cu aceste trei produse din cutia DM Box România a lunii august pentru că ele m-au determinat să mă înscriu pentru a o achiziționa.

Unboxing DM Box România | produse de care sunt încântată

Rimel pentru volum Scandaleyes Reloaded de la Rimmel London, un brand cu care mă împac foarte bine. Momentan rimelul preferat al verii a fost descoperit și este cel de la Yves Rocher, dar îl voi supune și pe asta la câteva teste.

Rimel pentru volum Scandaleyes Reloaded - DM Box Romania

Rimel pentru volum Scandaleyes Reloaded – DM Box Romania

Beauty Blender Ebeline – din nou un produs destul de laudat de bloggerițe pe care nu l-am testat. Sunt foarte curioasă dacă se ridică la nivelul la care este lăudat și am să vă povestesc mai multe despre el într-o postare separată.

Beauty Blender Ebeline - DM Box Romania

Beauty Blender Ebeline – DM Box Romania

Șervețele demachiante Nivea, proapăt lansate și numai bune de purtat în geantă pe timp de vară. Le-am miros de când le-am văzut și am și folosit unul. Sunt răcoroase, au un miros plăcut și îndepărtează rapid machiajul.

Șervețele demachiante Nivea - DM Box Romania

Șervețele demachiante Nivea – DM Box Romania

Ojă Essence cu efect de gel, într-o culoare destul de purtenică pentru gusturile mele, dar cât de cât potrivită pe timp de vară.

Oja Essence - DM Box Romania

Oja Essence – DM Box Romania

Unboxing DM Box România | produse de care sunt dezamăgită

Singurul produs de care sunt dezamăgită din întreaga cutie este fardul pentru pleoape. Culoarea e destul de închisă pentru acest sezon și a venit și crăpat, lucru deloc plăcut. Am observat că nu sunt singura care a primit fardul de ochi așa, ci mai sunt și alte fete. Sper că cei de la DM Box România să ambajeze corespunzător pe viitor astfel de produse pentru a evita degradarea lor.

Fard pleaope Trend it Up - DM Box Romania

Fard pleaope Trend it Up – DM Box Romania

Fardul de pleoape este de la Trend it up, un gri metalic. Blenduit bine ar putea să facă parte dintr-un make-up pentru o seară de vară.

Unboxing DM Box România | concluzii

Cutia DM Box a lunii august îmi place în proporție de 80%. Produsele sunt variate și bune pentru vară, cu mici excepții. Cutia a costat 50 RON, o sumă destul de ok pentru produsele pe care le conține. Mă declar mai mulțumită de acesată cutie decât de cea din martie. Sper ca următoarea să fie și mai mult pe placul meu.


Aștept în comentarii impresiile voastre despre această cutie, despre produsele din ea și despre ce ați fi tentate să încercați.