Pe 8 septembrie am primit cea de-a doua cutia de la Pick N Dazzle, iar astăzi am decis să vă prezint ce se surprize m-au așteptat în cutie. Despre prima cutie, puteți citi în articolul Unboxing Pick N Dazzle #1.

Cutia numărul doi conține 5 produse și o mostră, 2 produse de la Bottega di Lungavita, 2 produse de la Teeez Cosmetics, un produs de la Paris Elysees și mostra de la Kueshi. Sunteți curioși? Hai să vă prezint cutia și produsele!

Parfum Illusion de la Paris Elysees 100 ml – cutia era un pic deteriorată la ambalaj, dar parfumul nu era început. L-am desfăcut, mirosul este foarte intens, aș putea spune prea intens pentru gustul meu. Cred că s-ar potrivi mai bine pentru cineva trecut de 30 de ani, dar despre aceste detalii am să scriu într-o postare dedicată acestui parfum. Prețul său este de 18.90 USD.

parfum illusion pick n dazzle cutia 2 unboxing bianca ionel reviewȘampon tratament pentru păr gras Linfa-Age de la Bottega di Lungavita 250 ml – sunt foarte curioasă dacă va avea efectul dorit de mine și îmi va trata problemele cu părul. Am aruncat un ochi pe ingrediente, îi lipsește Sodium Lauryl Sulphate, motiv pentru care mă aștept să nu facă spumă prea mult. L-am și desfăcut și miroase plăcut a mentă. Preț 8.86 USD.

linfa age sampon par gras pick n dazzle bianca ionel review blogApă micelară Vita-Age Aurum, tot de la Bottega di Lungavita – 250 ml – am testat-o chiar pe 8 septembrie seara și pot să vă spun că am rămas impresionată de modul în care îndepărtează totul de pe față. Săptămâna viitoare promit să revin cu un review și să vă povestesc întreaga experiență. Preț 20.25 USD.

lotiune micelara vita age aurum bianca ionel pick n dazzle review blogTuș pentru ochi Cloud Nine Eyeliner, Aero Blue de la Teeez Cosmetics – am fost suprinsă plăcut să descopăr un tuș albastru în colet, chiar îmi doream unul după experiența neplăcută cu cel de la The One.  Preț 22.00 USD.

teeez cosmetics bianca ionel review pick n dazzle unboxing box 2 cutia 2

Fard de pleoape Island Palette Eyeshadow, Beautiful Day de la Teeez Cosmetics – o culoare foarte caldă și naturală. Preț 21.00 USD.

Mostră de cremă regenerantă cu extract de melc și trandafir sălbatic de la Kueshi – o cremă pentru ten normal, ce am încercat-o din prima seara și mă declar încântată de efectul său. Promit să revin cu un review.

unboxing pick n dazzle cutia 2 bianca ionel review Aceasta este cutia cu numărul 2 de la Pick N Dazzle varianta Sleek (79 RON / lună). Toate produsele primite ar fi aproximativ 72 USD, aproximativ 284 RON. Cutia de la Pick N Dazzle merită și vă spun sincer că sunt foarte încântată de ceea ce primesc.

Voi ați încercat programul Pick N Dazzle? Ce părere aveți de produsele primite? Aștept cu interes părerile voastre. Keep in touch!